Libnet.ro
UNICEF

01:06

Dupa sase ani de la moartea Madalinei Manole, abia acum apar aceste dezvaluiri

Antena3 Antena3,
 Dupa sase ani de la moartea Madalinei Manole, abia acum apar aceste dezvaluiri

Madalina Manole traia un adevarat cosmar dupa divortul de compozitorul Serban Georgescu. Colegii de scena care in timpul casniciei cu Serban Georgescu o respectau din interes sau de teama influentei pe. continuă pe Antena3

Turcia si Israelul reiau relatiile dupa sase ani

In cautare de aliati, Turcia reinnoada relatiile cu Israelul, dupa 6 ani de inghet diplomatic. Acum insa, vantul rece sufla dinspre Europa, asa ca Ankara se reorienteaza si schimba peisajul aliantelor, arata Stirile TVR.

Ce a descoperit in telefonul Madalinei Manole tatal acesteia la sase ani dupa sinuciderea artistei

Sorin Urziceanu i-a vandut furadan Madalinei Manole si a fost condamnat la sase ani si jumatate de inchisoare pentru trafic de persoane. Se pare ca in urma cu cinci ani, soferul de taxi ar fi.

FOTO + VIDEO: Metallica revine cu un nou album, dupa opt ani

Una dintre cele mai renumite formatii de heavy-metal din lume, Metallica, a anuntat, joi, ca va lansa un nou album, in luna noiembrie. Intitulat Hardwired. To self-destruct, albumul este primul dupa opt ani.

Au aparut cifrele economice relevante de dupa votul pentru Brexit. Care este verdictul acum: Boom sau crepuscul?

Inainte de referendumul pentru Brexit au fost prezentate numeroase avertizari privind recesiunea ce va urma si alte prognoze sumbre privind consecintele iesirii Regatului din UE. Ce ne spun insa acum cifrele, in conditiile in care saptamana aceasta au fost prezentate mai multe date economice relevante, inclusiv privind inflatia si somajul?, scrie The Guardian.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:06

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2169 seconds )