Libnet.ro
UNICEF

19:00

Dupa Statele Unite, si Israelul decide sa se retraga din UNESCO

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Dupa Statele Unite, si Israelul decide sa se retraga din UNESCO

Premierul israelian Benjamin Netanyahu a declarat joi ca Israelul se pregateste sa se retraga din Organizatia Natiunilor Unite pentru Educatie, Stiinta si Cultura UNESCO), la cateva ore dupa ce SUA au facut un anunt similar, transmite Reuters. continuă pe Ziarul Bursa

Ca si Statele Unite, Israelul decide sa se retraga din UNESCO

Premierul israelian Benjamin Netanyahu a declarat joi ca Israelul se pregateste sa se retraga din Organizatia Natiunilor Unite pentru Educatie, Stiinta si Cultura UNESCO), la cateva ore dupa ce SUA au facut un anunt similar.

Criza la UNESCO: Dupa Statele Unite, o noua tara paraseste agentia

Israelul a anuntat joi ca paraseste UNESCO, agentia pentru cultura si educatie din cadrul ONU. Aceasta decizie vine la foarte scurt timp dupa ce Statele Unite a anuntat la randul sau ca paraseste.

Decizie radicala a lui Donald Trump: Statele Unite se retrag din cadrul UNESCO

Statele Unite se vor retrage din cadrul UNESCO, agentia culturala si educationala din cadrul ONU fondata dupa Al Doilea Razboi Mondial chiar cu sprijinul americanilor. Aceasta decizie pe care Donald Trump se .

UPDATE Statele Unite se retag din UNESCO. Premierul Benjamin Netanyahu a anutat ca si Israelul va face acelasi lucru

Statele Unite ale Americii se retrag din UNESCO, din 31 decembrie, a anuntat, joi, Departamentul de Stat al Statelor Unite intr-o declaratie, in care isi exprima ingrijoarea ca Organizatia Natiunilor Unite pentru Educatie, Stiinta si Cultura pastreaza o atitudine anti-Israel, relateaza Reuters. Premierul israelian, Benjamin Netanyahu, a anuntat ca a cerut statului pe care il reprezinta sa inceapa procedurile pentru a se retrage din UNESCO, impreuna cu Statele Unite.

Statele Unite se retrag din UNESCO, sustinand ca aceasta organizatie are o politica anti - Israel

Statele Unite ale Americii au anuntat joi oficial decizia de a se retrage din Organizatia Natiunilor Unite pentru Educatie, Stiinta si Cultura UNESCO).

Statele Unite se retrag din UNESCO

Statele Unite ale Americii se retrag din UNESCO, din 31 decembrie, a anuntat, joi, Departamentul de Stat al Statelor Unite intr-o declaratie, in care isi exprima ingrijoarea ca Organizatia Natiunilor Unite pentru Educatie, Stiinta si Cultura pastreaza o atitudine anti-Israel, relateaza Reuters.

Statele Unite se retrag din UNESCO

Statele Unite ale Americii se retrag din Organizatia Natiunilor Unite pentru Educatie, Stiinta si Cultura UNESCO) - transmit joi AFP si Reuters. in curs de actualizare .

SUA se retrag din UNESCO

Statele Unite au anuntat, joi, ca se retrag din Organizatia Natiunilor Unite pentru Educatie, Stiinta si Cultura UNESCO), acuzand institutia ca este anti-israeliana.

SUA se retrag din UNESCO

Statele Unite ale Americii SUA) au anuntat astazi ca se retrag din Organizatia ONU pentru Educatie, Stiinta si Cultura UNESCO), acuzand institutia ca este antiisraeliana, potrivit AFP.

SUA se retrag din UNESCO

Statele Unite ale Americii SUA) au anuntat astazi ca se retrag din Organizatia ONU pentru Educatie, Stiinta si Cultura UNESCO), acuzand institutia ca este antiisraeliana, potrivit AFP.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 19:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2208 seconds )