Libnet.ro
UNICEF

17:00

Dus cu elicopterul la spital, dupa un accident grav de masina!

ADPM ADPM,
Dus cu elicopterul la spital, dupa un accident grav de masina!

George Michael a fost la un pas sa-si piarda viata dupa ce a fost implicat, ieri, intr-un grav accident de masina ce s-a intamplat pe o autostrada din Londra. George era pasagerul unui Range Rover care a iesit de pe autostrada si s-a lovit de un parapet. Continue reading . continuă pe ADPM

Accident GRAV pe DN1 la intrarea in Bucuresti. Traficul este blocat.

Un accident grav a avut loc vineri dupa-amiaza pe DN 1, la intrarea in Bucuresti. Mai multe autoturisme au fost implicate in accident, potrivit Realitatea. net. Din primele informatii reiese ca un sofer care conducea masina care se afla spre sensul spre Ploiesti a pierdut controlul volanului a sarit peste bordura care desparte cele doua sensuri si a lovit o alta masina de pe sens contrar. Masina lovita a ricosat intr-un taxi. Doua persoane au fost transportate la spital.

Alexandria. 18 femei, la spital dupa ce microbuzul in care erau a fost lovit de o ...

UPDATE: Patru dintre cele 18 femei care au ajuns la spital dupa ce microbuzul in care se aflau a fost lovit de o autoutilitara, apoi s-a rasturnat, in municipiul Alexandria au traumatisme cranio-cerebrale si de coloana, in timp ce celelalte 14 au fost ranite usor, informeaza Mediafax. Potrivit reprezentantilor Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta ISU) Teleorman, patru dintre cele 18 femei aflate in microbuz in momentul accidentului au suferit traumatisme cranio-cerebrale si de coloana, .

Se intampla in Olanda: 16 suporteri au ajuns la spital dupa ce au mancat prajituri cu marijuana

Autoritatile din Olanda au deschis o ancheta dupa ce nu mai putin de 16 suporteri au ajuns la spital dupa ce ar fi consumat prajituri cu marijuana de calitate inferioara, informeaza Mediafax. Totul s-a intamplat la meciul ADO Den Haag vs Feyenoord Rotterdam.

Accident grav cu un TIR si un microbuz plin cu pasageri in judetul Iasi. Ar fi fost provocat de o masina de Politie

Cinci persoane au fost ranite joi dupa-amiaza in urma unui accident in lant petrecut in judetul Iasi produs intre un TIR, un microbuz, o masina de politie si un alt autoturism.

Accident grav la Ulmeni. O femeie a fost lovita in plin de o autoutilitara

Joi, in localitatea buzoiana Ulmeni, pe DN 1 B, s-a produs un grav accident de circulatie. O femeie a ajuns la spital cu rani grave dupa ce a fost lovita de o autoutilitara condusa de un tanar din Braila.

Accident grav pe DN7, intre Ramnicu Valcea si Sibiu: o persoana si-a pierdut viata

Traficul se desfasoara cu dificultate in aceasta dimineata pe Drumul National 7, dupa ce a avut loc un accident intre un autoturism si au autotren. O persoana a incetat din viata, iar o alta a fost ranita grav.

Accident grav pe DN7, intre Ramnicu Valcea si Sibiu: doua persoane si-a pierdut viata

Traficul se desfasoara cu dificultate in aceasta dimineata pe Drumul National 7, dupa ce a avut loc un accident intre un autoturism si au tir. Doua persoane si-au pierdut viata.

Alexandria: 18 persoane au ajuns la spital dupa ce microbuzul in care erau a fost lovit de o autoutilitara

18 persoane au fost ranite in acesta dimineata dupa ce microbuzul in care se aflau s-a rasturnat, in Alexandria. O masina care transporta paine nu a acordat prioritate microbuzului plin de persoane si l-a.

Alexandria. 18 femei, la spital dupa ce microbuzul in care erau a fost lovit de o autoutilitara.

Un numar de 18 femei au ajuns la spital, vineri dimineata, dupa ce microbuzul in care se aflau a fost lovit de o autoutilitara, apoi s-a rasturnat, in municipiul Alexandria, informeaza Mediafax. Potrivit reprezentantilor Politiei Judetene Teleorman, o autoutilitara care transporta paine nu a oprit la indicatorul Stop si a lovit un microbuzul cu calatori, care in urma impactului s-a rasturnat. In urma accidentului, 18 femei aflate in microbuz, care faceau naveta la o unitate economica din .

ştiri de la Agenţia de Presă Mondenă

actualitate, 17:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2271 seconds )