Libnet.ro
UNICEF

22:45

Dusa: Actualizarea listelor electorale a inceput de trei saptamani

Antena3 Antena3,
Dusa: Actualizarea listelor electorale a inceput de trei saptamani

Ministrul Administratiei si Internelor, Mircea Dusa, a declarat, luni seara, la Targoviste, ca actualizarea listelor electorale a inceput de trei saptamani, informeaza Mediafax. Vreau sa. continuă pe Antena3

Mircea Dusa: Actualizarea listelor electorale a inceput de cateva saptamani

Ministrul Administratiei si Internelor, Mircea Dusa, a declarat, luni seara, la Targoviste, ca actualizarea listelor electorale a inceput de aproximativ trei saptamani. Prefectii stiu, au luat deja masuri si am solicitat de atunci, in prima videoconferinta cu prefectii, ca reactualizarea listelor de alegatori sa se desfasoare permanent, in conformitate cu legea, eliminand din listele electorale acele persoane care, conform legii si mai ales a Ordonantei 97, trebuie eliminate din listele electorale, a mai spus Dusa.

Ministrul Administratiei spune ca actualizarea listelor electorale a inceput de trei ...

Ministrul Administratiei si Internelor, Mircea Dusa, a declarat, luni seara, la Targoviste, ca actualizarea listelor electorale a inceput de trei saptamani, transmite corespondentul MEDIAFAX. Vreau sa clarific un subiect, cel mult dezbatut in vara, legat de listele electorale. In conformitate cu Legea 35, modul in care se realizeaza listele este foarte clar si nu este atributul MAI. ) Ministerul pune la dispozitia primarilor listingul cu persoanele aflate in sistemul national de .

Ministrul de Interne: Actualizarea listelor electorale a inceput de trei saptamani

Ministerul de Interne Mircea Dusa a declarat luni seara, la Targoviste, ca a cerut prefectilor in urma cu trei saptamani sa inceapa reactualizarea listelor electorale.

ştiri de la Antena3

actualitate, 22:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2087 seconds )