Libnet.ro
UNICEF

18:30

E-Boda lanseaza o tableta de 400 de lei pentru utilizatorii incepatori.

România Liberă România Liberă,
E-Boda lanseaza o tableta de 400 de lei pentru utilizatorii incepatori.

Compania romaneasca E-Boda lanseaza o noua tableta de dimensiuni reduse pentru utilizatorii incepatori cu buget limitat. Tableta Impresspeed E350 Dual Core asigura nevoile minime de comunicare ale utilizatorilor, la un pret de 400 de lei. Impresspeed E350 Dual Core are un ecran de 7 inch, este dotata cu un procesor Rockchip RK3168 Cortex A9 Dual Core de 1. 5 GHz si un procesor grafic PowerVR SGX540, dispune de o memorie RAM de 1GB si ruleaza sistemul de operare Android 4. 2, astfel incat . continuă pe România Liberă

E-Boda lanseaza o tableta la 399 lei pentru cei cu nevoi minime de comunicare si un buget limitat

Compania romaneasca E-Boda lanseaza un model de tableta cu ecran de 7 inch, procesor dual core de 1,5 GHz si memorie interna de 8 GB, la pretul de 399 lei. Majoritatea tabletelor vandute de firme romanesti costa undeva intre 700-900 lei, dar E-Boda tinteste segmentul incepatorilor care au nevoi minime de comunicare.

E-boda lanseaza o tableta care costa 400 de lei

Producatorul de produse electronice E-Boda Distribution lanseaza Impresspeed E350 Dual Core, o tableta cu ecran de 7 inch 17,7 cm) care se adreseaza celor care isi cumpara primul astfel de dispozitiv si care costa aproximativ 400 de lei.

Consilierul din Alba care a propus sterilizarea femeilor rome, amendat cu 8.000 de lei pentru discriminare, de CNCD

Propunerea unui consilier local din Alba Iulia, de a steriliza femeile de etnie roma, i-a adus o amenda de 8. 000 de lei. Consiliul National pentru Combaterea Discriminarii a considera deplasata propunerea lui.

4,5 milioane lei pentru cei care pleaca de la Electrificare CFR

Autoritatile ar urma sa aloce o suma de 4,5 milioane de lei din bugetul asigurarilor pentru somaj aferent acestui an in vederea platii venitului lunar de completare pentru persoanele disponibilizate de Societatea Comerciala Electrificare CFR, potrivit unui proiect legislativ postat pe site-ul Ministerului Transporturilor.

Ministrul Apararii: Romania va cheltui 40 de milioane lei pentru baza de la Deveselu pana la operationalizarea ei

Ministrul Apararii Nationale, Mircea Dusa, a declarat luni la Deveselu ca valoarea cheltuielilor pe care le va derula partea romana pentru baza militara pana la operationalizarea acesteia se ridica la.

ştiri din High-tech

ştiri de la România Liberă

actualitate, 18:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2067 seconds )