Libnet.ro
UNICEF

07:30

Ecaterina Andronescu, despre reexaminarea legii privind Bacalaureatul profesional: Este mana lui Funeriu

Hotnews Hotnews,
Ecaterina Andronescu, despre reexaminarea legii privind Bacalaureatul profesional: Este mana lui Funeriu

Ministrul Educatiei, Ecaterina Andronescu, a declarat pentru Mediafax, marti, dupa ce presedintele Traian Basescu a cerut reexaminarea Legii privind Bacalaureatul profesional, ca acest demers este strict mana lui Funeriu si ca, saptamana viitoare, actul normativ va trece rapid prin Parlament. continuă pe Hotnews

Andronescu, despre reexaminarea legii privind bacalaureatul profesional: Este mana lui Funeriu.

Ministrul Educatiei, Ecaterina Andronescu, a declarat, marti, dupa ce presedintele Traian Basescu a cerut reexaminarea Legii privind bacalaureatul profesional, ca acest demers este strict mana lui Funeriu si ca, saptamana viitoare, actul normativ va trece rapid prin Parlament, informeaza Mediafax. Este rea-credinta din partea domnului Funeriu consilier prezidential pe probleme de educatie - n. r. A dovedit, o data in plus, ca nu ii pasa de tineri. Atunci cand ai responsabilitati, .

Presedintele Traian Basescu a trimis spre reexaminare legea privind bacalaureatul profesional

Presedintele Traian Basescu cere reexaminarea Legii care introduce Bacalaureatul profesional, transmite Mediafax. Seful statului sustine ca insuficienta reglementare a bacalaureatului profesional este de natura.

Basescu a retrimis cererea privind bacalaureatul profesional la Parlament

Presedintele Traian Basescu cere reexaminarea Legii care introduce Bacalaureatul profesional, sustinand ca insuficienta reglementare a acestuia este de natura sa afecteze calitatea invatamantului si buna desfasurare a examenului de Bacalaureat pentru anul viitor.

Basescu cere REEXAMINAREA Legii care introduce BACALAUREATULUI PROFESIONAL.

Presedintele Traian Basescu cere reexaminarea Legii care introduce Bacalaureatul profesional, sustinand ca insuficienta reglementarea a acestuia este de natura sa afecteze calitatea invatamantului si buna desfasurare a examenului de Bacalaureat pentru anul viitor, informeaza Mediafax. Presedintele Traian Basescu a semnat, luni, cererea de reexaminare asupra Legii privind aprobarea Ordonantei de Urgenta a Guvernului nr. 73/2010 pentru modificarea Legii invatamantului nr. 84/1995, se arata .

Basescu a semnat decretul pentru promulgarea legii privind indemnizatia pentru mame

Presedintele Traian Basescu a semnat astazi decretul pentru promulgarea legii privind indemnizatia pentru mame, care prevede majorarea acesteia la 85% de la 75% din cuantumul venitului net.

Victor Ponta, despre anchetele DNA privind referendumul: Trebuie sa dovedeasca doua milioane de voturi false pana pe 9 decembrie

Primul ministru Victor Ponta se arata nemultumit de anchetele DNA privind referendumul din 29 iulie. Acesta a declarat marti ca demersurile procurorilor sunt menite sa dovedeasca doua milioane de voturi false.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 07:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2294 seconds )