Libnet.ro
UNICEF

23:45

O echipa de cercetatori promite sa reinvie mamutul in maxim doi ani (VIDEO)

B1 B1,
O echipa de cercetatori promite sa reinvie mamutul in maxim doi ani (VIDEO)

Oamenii de stiinta sunt tot mai aproape de a crea un hibrid al elefantului-mamut, disparut de pe Pamant acum 4. 000 de ani, informeaza B1 TV. Un proiect ambitios de inginerie genetica isi. continuă pe B1

Faze Tari: O familie de transsexuali: erau mama si fiu, acum sunt tata si fiica; O echipa de cercetatori va reinvia mamutul in doi ani; A iesit din mormant dupa ce a stat ingropat 24 de ore intr-un sicriu de lemn. Imaginile urmarite live pe Youtube.

Da Uber in judecata pentru ca a divortat de nevasta! Cum l-a dat de gol aplicatia. Suparare mare pentru un. anoul publicitar al unui laborator de analize medicale din SUA a provocat controversa. Cine este adevaratul tau.

Ortanta Ciobanu, fost director medical al CJAS Olt, ramane cu sentinta de la Tribunal: doi ani de inchisoare, cu suspendarea pedepsei

Fostul director medical al Casei de Asigurari de Sanatate Olt, dr. Ortanta Ciobanu, a primit astazi hotararea Curtii de Apel Craiova, care a respins recursul formulat la sentinta Tribunalului Olt de condamnare la doi ani de inchisoare cu suspendarea pedepsei pentru o perioada de incercare de 4 ani.

Telenovela pesterii cu trei lilieci care a intarziat cu aproape doi ani constructia unui sector din Autostrada Lugoj - Deva

La peste doi ani de la semnalarea, pe traseul viitoarei autostrazi Lugoj Deva, a unei pesteri in care ar fi existat lilieci protejati, lucrarile blocate in zona pot fi reluate. Din cauza grotei care a starnit numeroase controverse si a unui cimitir neautorizat, constructorii au pierdut autorizatia de mediu pe un un sector al viitoarei autostrazi.

Juncker crede ca negocierile pentru Brexit vor dura mai mult de doi ani

Presedintele Comisiei Europene, Jean-Claude Juncker, crede ca va fi nevoie de peste doi ani pentru a conveni asupra tuturor aspectelor relatiei viitoare a Marii Britanii cu Uniunea Europeana, informeaza Reuters.

Presedintele Comisiei Europene, Jean-Claude Juncker: Acordul privind declansarea Brexit-ul nu poate fi convenit in decurs de doi ani

Presedintele Comisiei Europene, Jean-Claude Juncker, considera ca va fi nevoie de mai mult de doi ani pentru a conveni toate reglementarile pentru iesirea Marii Britanii din Uniunea Europeana UE).

Sumudica a aruncat modestia la gunoi: Eu sunt cel mai bun antrenor din Romania! De doi ani sunt primul!

Marius Sumudica s-a dat din nou in spectacol dupa ce echipa sa, Astra, a invins cu 1-0 liderul campionatului, Viitorul.

ştiri de la B1

actualitate, 23:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2051 seconds )