Libnet.ro
UNICEF

06:00

Echipa dedicata pentru sustinerea afacerilor locale in tranzitia catre eCommerce

România Liberă România Liberă,
Echipa dedicata pentru sustinerea afacerilor locale in tranzitia catre eCommerce

Echipa dedicata pentru sustinerea afacerilor locale in tranzitia catre eCommerce. continuă pe România Liberă

PENTRU SUSTINEREA AFACERILOR LOCALE MerchantPro aloca o echipa dedicata de suport in tranzitia rapida catre eCommerce

MerchantPro, platforma SaaS de e-commerce cunoscuta pana recent ca ShopMania BIZ, informeaza printr-un comunicat remis Redactiei, lansarea unui program de sustinere a afacerilor locale cu operatiuni fizice, in cadrul caruia acestea sa poata lansa rapid magazine online prin care sa sprijine, cel putin partial, continuarea activitatii.

Senatorul Vlad Alexandrescu: Guvernul trebuie sa ia masuri urgente pentru sustinerea artistilor independenti

Senatorul USR Vlad Alexandrescu cere Guvernului Orban sa ia masuri urgente pentru sustinerea artistilor independenti, a caror activitate s-a suspendat de pe-o zi pe alta si ei au ramas fara venituri. Vlad Alexandrescu spune ca cei care doresc pot sa semneze o petitie pentru sustinerea sectorului cultural independent adresata Guvernului, semnata pana acum peste 8. 000 mii de cetateni.

BCR doneaza 2,5 milioane de lei in sanatate si educatie, pentru sustinerea luptei impotriva coronavirusului

Banca Comerciala Romana mobilizeaza 2,5 milioane de lei pentru lupta impotriva pandemiei COVID-19. Banii sunt deja directionati catre spitalele locale, comunitatile si ONG-urile implicate in procurarea si colectarea materialelor sanitare, sprijinul persoanelor vulnerabile in special cele in varsta si fara ajutor in educatia privind preventia si protejarea oamenilor, dar si catre eforturile de a asigura invatamant de la distanta. Suntem intr-un moment in care trebuie sa fim solidari unii cu altii, sa aducem impreuna ce avem mai bun. Facem parte zi de zi din comunitatile locale, lucram impreuna cu ele si credem in puterea comunitatii. Asa ca am decis sa ne implicam si mai mult in sustinerea lor, pentru a contribui la efortul comun de a trece cu bine peste aceasta perioada.

BCR doneaza 2,5 milioane de lei pentru sustinerea luptei impotriva coronavirusului

Banca Comerciala Romana mobilizeaza 2,5 milioane de lei pentru lupta impotriva pandemiei COVID-19. Banii sunt deja directionati catre spitalele locale, comunitatile si ONG-urile implicate in procurarea si colectarea materialelor sanitare, sprijinul persoanelor vulnerabile - in speciale cele in varsta si fara ajutor - in educatia privind preventia si protejarea oamenilor, dar si catre eforturile de a asigura invatamant de la distanta, conform unui comunicat remis Redactiei noastre.

ştiri din Economie

ştiri de la România Liberă

actualitate, 06:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1946 seconds )