Libnet.ro
UNICEF

12:15

Echipa de filmare a Russia Today, blocata de manifestanti inarmati intr-un hotel din centrul Kievului

B1 B1,
Echipa de filmare a Russia Today, blocata de manifestanti inarmati intr-un hotel din centrul Kievului

O echipa de filmare a postului de televiziune Russia Today a fost blocata de manifestanti inarmati intr-un hotel din centrul Kievului, relateaza ITAR-TASS. Cateva etaje ale hotelului se afla sub controlul unor. continuă pe B1

Jurnalistii de la Russia Today, vizati de focuri de arma la Kiev

Echipa de jurnalisti de la postul de televiziune Russia Today a fost tinta unor focuri de arma trase de un lunetist asupra camerei de hotel in care acestia se aflau pentru a transmite in direct manifestatiile de la Kiev.

Jurnalistii de la postul de televiziune Russia Today au fost vizati de focuri de arma la Kiev

Echipa de jurnalisti a postului de televizune Russia Today a fost tinta unor focuri de arma trase de un lunetist asupra camerei de hotel in care se aflau. Jurnalistii nu au fost raniti, insa un glont a spart.

Jurnalistii de la Russia Today, tinta unui lunetist, la Kiev.

Echipa de jurnalisti de la postul de televiziune Russia Today a fost tinta unor focuri de arma trase de un lunetist asupra camerei de hotel in care acestia se aflau pentru a transmite in direct manifestatiile de la Kiev, informeaza Mediafax. Jurnalistii nu au fost raniti, insa un glont a spart fereastra camerei in care se aflau. Si corespondentul postului de televiziune, Egor Piskunov, impreuna cu alti colegi, au fost tinta unor focuri de arma in timp ce filmau manifestatiile din Piata .

ştiri de la B1

actualitate, 12:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2066 seconds )