Libnet.ro
UNICEF

14:30

Echipele calificate in optimile Ligii Campionilor

Online Sport Online Sport,
Echipele calificate in optimile Ligii Campionilor

Dupa cinci etape disputate s-au completat in mare masura locurile pentru optimile de finala ale Ligii Campionilor. Vedeti mai jos care sunt echipele calificate inaintea ultimei etape. continuă pe Online Sport

Calcule pentru calificarea CFR-ului in optimile Ligii Campionilor

Cifrele nu sunt complicate pentru ca CFR Cluj sa ajunga in optimile de finala ale Ligii Campionilor, la care mai are sanse.

Galatasaray Istanbul a invins Manchester United, scor 1-0, in grupa H a Ligii Campionilor.

Echipa turca Galatasaray Istanbul a invins, marti, pe teren propriu, cu scorul de 1-0 0-0), formatia engleza Manchester United, care era deja calificata de pe primul loc, in etapa a V-a a grupei H a Ligii Campionilor, din care face parte si CFR Cluj, potrivit Mediafax. Unicul gol al intalnirii a fost marcat de Burak Yilmaz, in minutul 54. Galatasaray Istanbul: Muslera - Eboue, Semih Kaya, Nounkeu, Riera - Hamit Altintop, Selcuk Inan, Felipe Melo, Amrabat Emre Colak 81) - Burak Yilmaz .

Oltchim si-a aflat adversarele din grupele principale ale Ligii Campionilor

Zvezda Zvenigorod Rusia), Krim Mercator Ljubljana Slovenia) si Ferencvaros Budapesta Ungaria) vor fi adversarele lui Oltchim Ramnicu Valcea in a doua grupa principala a Ligii Campionilor la handbal.

LIVE Oltchim isi afla adversarele din grupele Ligii Campionilor

Astazi de la ora 13:00 are loc tragere la sorti a grupelor Ligii Campionilor la Handbal, acolo unde Oltchim este in urma favoritelor. Accesati aceasta pagina pentru a urmari tragerea la sorti.

Oltchim a invins Buxtehuder si s-a calificat in grupele principale ale Ligii Campionilor/ Sase victorii din sase meciuri

Echipa de handbal feminin Oltchim Ramnicu Valcea a invins, duminica, pe teren propriu, formatia germana Buxtehuder SV, scor 30-22 18-10) si a obtinut a sasea victorie consecutiva in grupa A din Liga Campionilor.

ştiri de la Online Sport

actualitate, 14:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2108 seconds )