Libnet.ro
UNICEF

01:05

Eclere cu Salmonella: 25 de persoane au ajuns la spital dupa ce au consumat prajituri la doua cofetarii

Adevărul Adevărul,
Eclere cu Salmonella: 25 de persoane au ajuns la spital dupa ce au consumat prajituri la doua cofetarii

Nu mai putin de 25 de persoane au fost internate in spitalele din Barlad si Vaslui dupa ce au consumat eclere la doua cofetarii din Barlad. Autoritatile vasluiene au declansat o ampla ancheta, iar primele rezultate arata ca pacientii au fost contaminati cu Salmonella. continuă pe Adevărul

Eclere cu salmonela: 25 de persoane au ajuns la spital dupa ce au consumat prajituri la doua cofetarii

Nu mai putin de 25 de persoane au fost internate in spitalele din Barlad si Vaslui dupa ce au consumat eclere la doua cofetarii din Barlad. Autoritatile vasluiene au declansat o ampla ancheta, iar primele rezultate arata ca pacientii au contaminati cu Salmonella.

Mai multi oameni au ajuns la spital dupa ce si-au pus crema in ochi pentru a privi eclipsa din Statele Unite

Situatie uluitoare in Statele Unite dupa eclipsa totala de soare din 21 august. Mai multi americani s-au prezentat la medici cu dureri in zona oculara dupa ce, in loc sa priveasca fenomenul.

Tanara de 16 ani, in stare grava la spital dupa ce a fost exploatata la munca (VIDEO)

O tanara de 16 ani a muncit pana la epuizare intr-un restaurant din Galati. Dupa foarte multe ore de munca, fata a lesinat si s-a lovit cu capul de o teava, fiind ulterior internata la.

S-a dus de urgenta la spital, dupa ce a inceput sa-l manance pielea foarte tare. Medicii i-au facut mai multe radiografii, dar au avut un soc cand s-au uitat pe ele. Erau vii si peste tot! (VIDEO)

Avea de vreo cateva zile mancarimi cumplite, asa ca a decis sa se duca la doctor. Dupa analize amanuntite si mai multe radiografii, medicii au avut un adevarat soc cand au constatat de.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1948 seconds )