Libnet.ro
UNICEF

14 Mai.

Tanara de 16 ani, in stare grava la spital dupa ce a fost exploatata la munca (VIDEO)

B1 B1,
Tanara de 16 ani, in stare grava la spital dupa ce a fost exploatata la munca (VIDEO)

O tanara de 16 ani a muncit pana la epuizare intr-un restaurant din Galati. Dupa foarte multe ore de munca, fata a lesinat si s-a lovit cu capul de o teava, fiind ulterior internata la. continuă pe B1

O tanara de 16 ani a muncit pana la epuizare intr-un restaurant din Galati: a lesinat si s-a lovit cu capul de o teava. Patroana localului reclama santajul

Inspectorii de munca din Galati au declansat o ancheta la un restaurant, dupa ce o femeie a reclamat ca fiica sa, in varsta de 16 ani, a muncit ca ospatar pana la epuizare, iar la un moment dat fata a lesinat si s-a lovit cu capul de o teava, fiind ulterior internata la spital.

O tanara de 16 ani a muncit pana la epuizare intr-un restaurant din Galati. A lesinat si s-a lovit cu capul de o teava

Inspectorii de munca din Galati au declansat o ancheta la un restaurant, dupa ce o femeie a reclamat ca fiica sa, in varsta de 16 ani, a muncit ca ospatar pana la epuizare, iar la un moment.

Un tanar de 16 ani care a furat o masina a provocat un accident mortal langa Timisoara

Accidentul a avut loc pe DN 59, intre localitatile Timisoara si Sag. Din cauza vitezei excesive, tanarul de 16 ani care se afla la volan a patruns pe contrasens si a intrat in coliziune cu o masina care circula regulamentar.

Adolescent in stare grava dupa ce s-a urcat pe un vagon de tren si s-a electrocutat, in statia CFR Aiud

Un tanar de 17 ani a ajuns la spital in stare grava dupa ce s-a urcat pe un vagon de tren si s-a electrocutat. Baiatul a urcat la statia CFR Aiud, iar dupa ce s-a electrocutat, a cazut de pe vagon.

Copil in stare grava dupa ce a cazut din caruta

Micutul in varsta de doi ani se afla in bratele mamei, insa femeia s-a dezechilibrat si a cazut pe carosabil cu tot cu cel mic.

S-a dus de urgenta la spital, dupa ce a inceput sa-l manance pielea foarte tare. Medicii i-au facut mai multe radiografii, dar au avut un soc cand s-au uitat pe ele. Erau vii si peste tot! (VIDEO)

Avea de vreo cateva zile mancarimi cumplite, asa ca a decis sa se duca la doctor. Dupa analize amanuntite si mai multe radiografii, medicii au avut un adevarat soc cand au constatat de.

ştiri de la B1

actualitate, 14 Mai.

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2428 seconds )