Libnet.ro
UNICEF

18:30

Ecuador, zguduit din nou de cutremure. O persoana a murit, 85 au fost ranite

România Liberă România Liberă,
Ecuador, zguduit din nou de cutremure. O persoana a murit, 85 au fost ranite

Doua cutremure cu magnitudinea de 6,8 grade si 6,7 grade pe Richter au avut loc, miercuri, in Eduador. in urma seismelor, o persoana a murit si alte 85 au fost ranite. continuă pe România Liberă

Adriana Bahmuteanu, din nou pe masa de operatie

Adriana Bahmuteanu a ajuns din nou pe masa de operatie. Vedeta s-a lasat pe mana medicilor pentru revizia anuala.

Euro sare din nou de pragul de 4,5 lei, iar dolarul trece de 4 lei (VIDEO)

Moneda euro a sarit din nou de pragul de 4,5 lei, la doar aproximativ doua saptamani distanta, arata B1 TV. in acelasi context, nici dolarul nu se lasa mai prejos, trecand de 4.

Mircea Badea a mers din nou la ANAF. Ce suma a avut de platit

Mircea Badea a mers astazi din nou la ANAF ca sa lamureasca problema restantei cu care aparea in lista facuta publica de institutie. Asa cum a precizat inca de ieri, realizatorul.

Alina Borcea, din nou insarcinata? Cum a fost posibil

Showbizul autohton este din nou pus pe jar cu o informatie bomba. Despre Alina, actuala sotie a lui Cristi Borcea, se zvoneste ca ar astepta cel de-al treilea copil cu fostul actionar de la.

Alina Borcea, din nou insarcinata? Cum a fost posibil

Showbizul autohton este din nou pus pe jar cu o informatie bomba. Despre Alina, actuala sotie a lui Cristi Borcea, se zvoneste ca ar astepta cel de-al treilea copil cu fostul actionar de la Dinamo.

Simona Halep, din nou pe locul sase in clasamentul WTA

Jucatoarea romana de tenis Simona Halep a coborat o pozitie in clasamentul mondial al jucatoarelor profesioniste de tenis WTA), astfel ca se afla din nou pe locul sase. Pe de alta parte, Irina Begu a reusit un salt de sapte locuri si a urcat pe 28.

IENICERII sunt din nou la Bucuresti. Zilele Turciei in Parcul Titan

Ieniceri, dervisi rotitori, muzica sufi si o fanfara militara otomana fac spectacol in Parcul Titan din Bucuresti, cu ocazia celei de-a cincea editii a Festivalului Turcesc.

Operatorul RCSRDS, amendat din nou cu 10.000 de lei: Nu si-ar fi informat corect si complet abonatii la transmiterea de SMS-uri in cadrul unui concurs

Operatorul controlat de miliardarul oradean Zoltan Teszari, RCS-RDS a fost amendat luna aceasta cu 10. 000 de lei de catre Autoritatea de Reglementare in Comunicatii din cauza ca nu si ar fi informat corect.

Revocarea lui Zgonea, din nou in atentia alesilor. Ce a votat Comisia comuna pentru Statutul deputatilor si senatorilor

Din opt membri ai Comisiei s-a votat cu 5 la 1. Acvolo unde isi pierde sprijinul politic, un candidat sau senator isi pierde si postul, a declarat Bogdan Voiculescu Duvaz.

Din nou despre tezaurul pierdut al Romaniei

Comisia comuna romano-rusa pentru studierea problemelor izvorate din istoria relatiilor bilaterale a reluat anul acesta, dupa o pauza de 10 ani, discutiile despre problema Tezaurului Romaniei depus la Moscova in timpul Primului Razboi Mondial. Urmatoarea intrunire va avea loc in 2017.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 18:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2144 seconds )