Libnet.ro
UNICEF

14:01

Victor Ponta: Noul Guvern va fi investit cel mai probabil in jurul datei de 20-22 decembrie

B1 B1,
Victor Ponta: Noul Guvern va fi investit cel mai probabil in jurul datei de 20-22 decembrie

Premierul Victor Ponta a declarat, marti, in timpul sedintei de guvern, ca in opinia sa, investirea noului cabinet va avea loc cel mai probabil in jurul datei de 20-22 decembrie, potrivit Mediafax. ro Pana. continuă pe B1

Premierul Ponta: Noul Guvern ar putea sa fie investit in jurul datei de 20-22 decembrie

Prim-ministrul Victor Ponta le-a cerut membrilor Cabinetului sa asigure functionarea normala a institutiilor statului pana la investirea noului Guvern care va rezulta in urma alegerilor parlamentare. Premierul a.

Lazaroiu: Nu-l vad pe Victor Ponta premier dupa alegeri. Geoana ar fi mai bun.

Consilierul prezidential Sebastian Lazaroiu a declarat, marti seara, ca nu il vede pe Victor Ponta premier si dupa alegerile din 9 decembrie, el explicand ca, potrivit Constitutiei, seful statului poate desemna o alta persoana din USL, potrivit Mediafax. Eu nu-l vad pe Victor Ponta premier. Din cauza problemelor pe care si le-a creat singur. Stiind si atmosfera din PSD, pot sa dau ca 100% sigur acest lucru. Poti sa-l pui premier, dar patru ani nu va avea nicio usa deschisa la Bruxelles. Nici .

Victor Ponta, deranjat in sedinta de guvern de telefonul unui secretar de la Agricultura: V-am dat prea multi bani la rectificare!

Premierul Victor Ponta a fost deranjat in timpul sedintei de guvern de marti de un telefon lasat deschis, care apartinea unui secretar de stat de la Agricultura. Victor Ponta a facut o aluzie ironica la.

Victor Ponta: Obiectele de campanie oferite nu trebuie sa depaseasca 10 lei, trebuie sa prevenim cumpararea voturilor

Premierul Victor Ponta a declarat, marti, in timpul sedintei de guvern, ca autoritatile locale trebuie sa organizeze alegerile parlamentare din 9 decembrie in mod ireprosabil, asa cum a fost si la.

Victor Ponta: Avem un grad mare de imbolnavire fiindca sunt conditii de viata mai grele ca in UE. Fac tot ce pot pentru a-i convinge pe medici si pe asistente sa ramana in Romania

Premierul Victor Ponta a declarat, sambata, la Alexandria, ca Romania are un grad foarte mare de imbolnavire deoarece sunt conditii de munca, de alimentatie si de viata mai grele decat in Uniunea Europeana, adaugand ca incearca sa-i convinga pe medici si pe asistente sa ramana in Romania, relateaza Mediafax.

Ion Cristoiu: Ma astept ca Victor Ponta sa faca fite la intalnirea cu Traian Basescu. Este o telenovela interminabila

Jurnalistul Ion Cristoiu a criticat marti seara, alegerea premierului Victor Ponta de a merge singur la intalnirea de miercuri cu presedintele Traian Basescu, desi acesta invitase tot Guvernul. Mai mult,.

Victor Ponta: Ministerul Finantelor are in prezent un buffer de 6,3 miliarde euro

Florin Georgescu va ramane unul dintre cei mai performanti ministri de Finante pentru ca are acum un buffer de 6,3 miliarde de euro, a spus marti premierul Victor Ponta, citat de Agerpres.

Traian Basescu se intalneste miercuri cu Victor Ponta pentru a discuta despre bugetul din 2014 2020 si acordul cu FMI

Presedintele Traian Basescu l-a chemat pe primul ministru Victor Ponta la discutii, la Palatul Cotroceni. Discutiile se vor purta pe tema acordului cu FMI si a bugetului 2014 2020. De asemenea, cei doi vor mai.

Victor Ponta: In noiembrie va fi o batalie extrem de importanta pentru fondurile europene care vor fi alocate Romaniei in perioada 2014-2020

Premierul Victor Ponta a afirmat ca ministrul Afacerilor Europene, Leonard Orban, va prezenta marti Guvernului o informare legata de pozitia finala a Romaniei in privinta bugetului UE 2014 - 2020. Potrivit premierului, Romania are doua obiective fundamentale: sa beneficieze de fonduri mai mari decat a avut in 2007 - 2013 si sa aiba o alta organizare a modului de utilizare a fondurilor europene.

UPDATE Victor Ponta: In noiembrie va fi o batalie extrem de importanta pentru fondurile europene care vor fi alocate Romaniei in perioada 2014-2020

Premierul Victor Ponta a afirmat ca ministrul Afacerilor Europene, Leonard Orban, va prezenta marti Guvernului o informare legata de pozitia finala a Romaniei in privinta bugetului UE 2014 - 2020. Potrivit premierului, Romania are doua obiective fundamentale: sa beneficieze de fonduri mai mari decat a avut in 2007 - 2013 si sa aiba o alta organizare a modului de utilizare a fondurilor europene. UPDATE Ministrul Afacerilor Europene, Leonard Orban, a declarat la finalul sedintei ca a fost aprobat un memorandum privind pozitia referitoare la urmatorul exercitiu financiar al UE, principalul obiectiv al Romaniei fiind obtinerea unei pozitii bugetare mai favorabile.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 14:01

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2157 seconds )