Libnet.ro
UNICEF

08:30

Mark Gitenstein: Am o profunda afectiune pentru Romania. Cel mai mare defect al romanilor - pesimismul

Hotnews Hotnews,
Mark Gitenstein: Am o profunda afectiune pentru Romania. Cel mai mare defect al romanilor - pesimismul

Ambasadorul SUA la Bucuresti, Mark Gitenstein, aflat la finalul mandatului sau, a declarat, in emisiunea Dupa 20 de ani difuzata duminica de PRO TV, ca are o profunda afectiune pentru Romania si pentru romani, aratand insa ca cel mai mare defect al acestora este pesimismul. continuă pe Hotnews

Mark Gitenstein, ambasadorul SUA la Bucuresti: Am o profunda afectiune pentru Romania. Cel mai mare defect al romanilor, pesimismul

Ambasadorul SUA la Bucuresti, Mark Gitenstein, aflat la finalul mandatului sau, a declarat, duminica, intr-o emisiune televizata, ca are o profunda afectiune pentru Romania si pentru romani, aratand insa.

Mark Gitenstein: Companii au renuntat sa investeasca in Romania din cauza coruptiei, a imprevizibilitatii

Ambasadorul SUA la Bucuresti, Mark Gitenstein, a declarat in emisiunea Dupa 20 de ani, difuzata duminica de PRO TV, ca au fost companii care au renuntat sa investeasca in Romania din cauza coruptiei, a imprevizibilitatii procesului de decizie, a nivelului de transparenta, transmite Mediafax.

VIDEO Mark Gitenstein: Companii au renuntat sa investeasca in Romania din cauza coruptiei, a imprevizibilitatii

Ambasadorul SUA la Bucuresti, Mark Gitenstein, a declarat in emisiunea Dupa 20 de ani, difuzata duminica de PRO TV, ca au fost companii care au renuntat sa investeasca in Romania din cauza coruptiei, a imprevizibilitatii procesului de decizie, a nivelului de transparenta, transmite Mediafax.

Mark Gitenstein: Companii au renuntat sa investeasca in Romania din cauza coruptiei, imprevizibilitatii

Ambasadorul SUA la Bucuresti, Mark Gitenstein, a declarat in cadrul unei emisiuni televizate, ca au fost companii care au renuntat sa investeasca in tara noastra din cauza coruptiei, a imprevizibilitatii procesului de decizie, a nivelului de transparenta, relateaza sursele de presa.

Mark Gitenstein : cel mai mare defect al romanilor - pesimismul.

Aproape de finalizarea mandatului sau in Romania, Ambasadorul SUA la Bucureoti, Mark Gitenstein considera ca romanii ar trebui sa fie mandri de tara lor, si mai ales sa aiba incredere in viitor. Oficialul crede ca unul dintre cele mai mari defecte ale romanilor este pesimismul. Atat de mult ii place Romania, frumusetile ei naturale, atat de mult ii plac oamenii, incat Gitenstein nu ar ezita sa se mute aici, a declarat el azi, in cadrul unei emisiunbi la Pro TV, consemneaza Agerpres.

VIDEO Ambasadorul Statelor Unite la Bucuresti, Mark Gitenstein: Nu fac ceea ce fac la proprie initiativa, ci pentru ca asa mi-a cerut Guvernul SUA. Eu nu elaborez politici, ci aplic politici

Ambasadorul Statelor Unite la Bucuresti, Mark Gitenstein, afirma, intr-un interviu pentru HotNews. ro, ca toate actiunile sale reprezinta aplicarea politicilor guvernului american, nu initiative personale. El spune insa ca nici unul din politicienii care-l ataca nu i-a cerut vreodata in fata sa nu se mai amestece in treburile inerne, cum ii reproseaza in declaratii publice. Mandatul ambasadorului american se incheie la jumatatea lunii decembrie, insa Gitenstein sustine ca intentioneaza sa vina in Romania tot restul vietii, ca reprezentant al unei firme de avocatura interesata de proiecte in regiune. Vezi in articol ce spune ambasadorul american despre alegerile prezidentiale din 6 noiembrie, ce ar putea ameninta parteneriatul strategic cu Statele Unite, de ce e nevoie de coabitare si ce risca sa piarda Romania daca nu va respecta regulile statului de drept.

Ambasadorul SUA, Mark Gitenstein, despre o noua suspendare a lui Traian Basescu: SUA isi doreste un aliat stabil. O noua criza constitutionala nu ar fi benefica pentru Romania

Ambasadorul SUA, Mark Gitenstein, a declarat, duminica, intr-o emisiune televizata, ca pozitia SUA fata de Romania in aceasta vara nu a avut legatura cu Traian Basescu, ci cu respectarea statului de.

Ambasadorul SUA, Mark Gitenstein, despre o noua suspendare a lui Traian Basescu: SUA isi doreste un aliat stabil, o criza constitutionala nu ar fi benefica pentru Romania

Ambasadorul SUA, Mark Gitenstein, a declarat, duminica, intr-o emisiune televizata, ca pozitia SUA fata de Romania in aceasta vara nu a avut legatura cu Traian Basescu, ci cu respectarea statului de drept,.

VIDEO Mark Gitenstein: Atitudinea din vara nu a avut legatura cu Basescu, ci cu respectarea statului de drept. Antonescu si-a respectat angajamentul

Ambasadorul SUA, Mark Gitenstein, a declarat in emisiunea Dupa 20 de ani, difuzata duminica de PRO TV, ca pozitia SUA fata de Romania in aceasta vara nu a avut legatura cu Traian Basescu, ci cu respectarea statului de drept, el precizand si ca Crin Antonescu a respectat angajamentul asumat, transmite Mediafax. Mark Gitenstein: O noua criza constitutionala nu ar fi benefica Romaniei. Ne dorim un aliat stabil.

Mark Gitenstein: Unele companii au renuntat sa investeasca in Romania din cauza coruptiei si imprevizibilitatii

Ambasadorul SUA la Bucuresti, Mark Gitenstein, aflat la finalul mandatului sau, a declarat, duminica, intr-o emisiune televizata, ca stie companii care au renuntat la ideea de a investi in Romania din cauza.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 08:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,202 seconds )