Libnet.ro
UNICEF

19:30

Editia de primavara a targului de carte cu discount Kilipirim

România Liberă România Liberă,
Editia de primavara a targului de carte cu discount Kilipirim

Cele mai insemnate edituri autohtone isi asteapta vizitatorii de miercuri, 30 martie, pana duminica, 3 aprilie, cu reduceri semnificative, la editia de primavara targului de carte cu discount Kilipirim. continuă pe România Liberă

Cele mai importante sase proiecte derulate de Symmetrica anul trecut au totalizat 2,8 mil euro

Producatorul Symmetrica a livrat anul trecut circa 179. 000 mp de pavele si 149. 000 ml de borduri pentru cele mai importante sase proiecte derulate de companie, valoarea totala a acestora ridicandu-se la aproximativ 2,8 milioane euro, informeaza un comunicat de presa remis redactiei.

Kylie Jenner, Sofia Vergara si Hailey Baldwin sunt cele mai sexi vedete din SUA

Kylie Jenner, Sofia Vergara si Hailey Baldwin sunt cele mai sexi vedete din SUA, conform unui sondaj realizat de celebra casa de lenjerie intima Victorias Secret. Ceie trei au castigat cu un numar impresionant de voturi primele trei locuri, fiind urmate de Demi Lovato, Maria Menounos, Priyanka Chopra, Kerry Washington, Alicia Vikander si Selena Gomez.

Casa Darvas la Roche, una dintre cele mai reprezentative cladiri in stil Art Nouveau din Romania,si-a deschis portile pentru vizitatori

Casa Darva La Roche s-a deschis publicului si ascunde intre peretii ei povesti cutremuratoare, ce vor fi spuse turistilor chiar de urmasa familiei care la finele anilor 20 a secolului trecut a cumparat acest imobil, unul dintre cele mai reprezentative cladiri in stil Art Nouveau. Lunar, fosta proprietara, Judit Simon va face turul casei, va servi ceaiul si un biscuite cu cei care vor trece pragul imobilului situat pe strada Iosif Vulcan.

Cele mai eficiente si ieftine solutii in curatenie. Cum elimina bicarbonatul de sodiu cele mai grele mirosuri din casa

Se apropie Pastele si toata lumea se pregateste pentru curatenia generala de primavara. Puteti avea o casa imaculata folosind ingrediente simple si ieftine.

Secvential. Cele mai puternice ganduri despre Romania

Adrian Ursu a prezentat, in editia de duminica asta e emisiunii Secvential, pe cativa dintre romanii care au ceva de spus si care au fost invitatii sai de-a lungul timpului. Asa s-a nascut.

TOP 15 cele mai puternice masini din lume

Puterea este un sentiment coplesitor care, in lumea pasionatilor de masini, nu poate fi stavilit decat cu si mai multi cai putere. Prin urmare, de la aparitia automobilului si pana in prezent, constructorii nu au incetat niciun moment sa dezvolte automobile de strada din ce in ce mai puternice.

Cele mai frumoase birouri din afara Capitalei: cum arata spatiile de lucru din orasele aflate la mare cautare

Bucurestiul nu mai este polul dezvoltarilor imobiliare, dovada in acest caz fiind si numarul ridicat de spatii de birouri din afara Capitalei, in proiecte tot mai aerisite si adaptate cerintelor si nevoii pietei de munca din fiecare oras. Este cazul.

Ce se poate intampla, de fapt, daca cel mic sta prea mult in fata calculatorului. Anxietatea si izolarea sunt cele mai grave tulburari

Gadgeturile prind tot mai mult teren in zilele noastre, iar copiii si tinerii sunt principalii utilizatori ai internetului si calculatorului. Desi ar trebui folosite cu moderatie, gadgeturile pun tot mai multa stapanire pe viata noastra. Psihoterapeutii trag un semnal de alarma in randul parintilor si le enumera pericolele la care isi expun copiii daca ii lasa prada tehnologiei.

Cele mai sigure masini de familie, in viziunea americanilor

Pentru parinti, cel mai important factor atunci cand cumpara o masina noua este aproape intotdeauna siguranta. Exista o multime de lucruri care pot face o masina sigura: sistemele de evitare a accidentelor, numarul de airbaguri, riscul redus de.

Cele mai frumoase femei ale lumii antice: Cleopatra nici nu figureaza in clasament

Femeile din lumea antica au fost considerate foarte frumoase, iar istoricii sustin ca acestea ar fi avut o putere sexuala incontestabila asupra barbatilor. Iata un top al celor mai frumoase femei din antichitate, luand in considerare exclusiv calitatile fizice ale acestora.

ştiri din Cultura

ştiri de la România Liberă

actualitate, 19:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2195 seconds )