Libnet.ro
UNICEF

06:30

Cele mai sigure masini de familie, in viziunea americanilor

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Cele mai sigure masini de familie, in viziunea americanilor

Pentru parinti, cel mai important factor atunci cand cumpara o masina noua este aproape intotdeauna siguranta. Exista o multime de lucruri care pot face o masina sigura: sistemele de evitare a accidentelor, numarul de airbaguri, riscul redus de. continuă pe Wall-Street Ro

TOP 15 cele mai puternice masini din lume

Puterea este un sentiment coplesitor care, in lumea pasionatilor de masini, nu poate fi stavilit decat cu si mai multi cai putere. Prin urmare, de la aparitia automobilului si pana in prezent, constructorii nu au incetat niciun moment sa dezvolte automobile de strada din ce in ce mai puternice.

Alfa Romeo Giulia, una dintre cele mai asteptate masini

Noul vehicul al celor de la Alfa Romeo a fost prezentat de curand la Salonul Auto de la Geneva. in anii90, italienii de la Alfa Romeo s-au retras din Statele Unite din cauza conditiilor dificile, insa, dupa cum scriu cei de la Ars Technica, producatorul este gata sa revina in America printr-un nou model extrem [].

Cele mai importante sase proiecte derulate de Symmetrica anul trecut au totalizat 2,8 mil euro

Producatorul Symmetrica a livrat anul trecut circa 179. 000 mp de pavele si 149. 000 ml de borduri pentru cele mai importante sase proiecte derulate de companie, valoarea totala a acestora ridicandu-se la aproximativ 2,8 milioane euro, informeaza un comunicat de presa remis redactiei.

Casa Darvas la Roche, una dintre cele mai reprezentative cladiri in stil Art Nouveau din Romania,si-a deschis portile pentru vizitatori

Casa Darva La Roche s-a deschis publicului si ascunde intre peretii ei povesti cutremuratoare, ce vor fi spuse turistilor chiar de urmasa familiei care la finele anilor 20 a secolului trecut a cumparat acest imobil, unul dintre cele mai reprezentative cladiri in stil Art Nouveau. Lunar, fosta proprietara, Judit Simon va face turul casei, va servi ceaiul si un biscuite cu cei care vor trece pragul imobilului situat pe strada Iosif Vulcan.

Kylie Jenner, Sofia Vergara si Hailey Baldwin sunt cele mai sexi vedete din SUA

Kylie Jenner, Sofia Vergara si Hailey Baldwin sunt cele mai sexi vedete din SUA, conform unui sondaj realizat de celebra casa de lenjerie intima Victorias Secret. Ceie trei au castigat cu un numar impresionant de voturi primele trei locuri, fiind urmate de Demi Lovato, Maria Menounos, Priyanka Chopra, Kerry Washington, Alicia Vikander si Selena Gomez.

Mesaje de Paste 2016. Cele mai frumoase ganduri de Paste, SMS-uri haioase de Paste

Mesaje de Paste 2016. Pastele s-a dovedit a fi mereu o ocazie buna de a sta alaturi de familie si prieteni si a-i face pe cei dragi fericiti. in fiecare an, cu ocazia Sarbatorilor Pascale, roma.

Numele care nu-ti permite sa efectuezi cele mai simple activitati online

O persoana al carei nume de familie este Null are mari probleme in a folosi servicii online de baza. Conform unui reportaj al celor de la BBC, unele persoane ar trebui sa fie atente inainte de a adopta numele sotului in urma unei casatorii. Publicatia britanica ofera exemplul lui Jennifer Null, o femeie care a [].

Horoscop zilnic, 27 martie 2016: Gemenii celibatari au cele mai mari sanse sa primeasca noi cereri in casatorie

Horoscop zilnic, 27 martie 2016. Nativii din zodia Scorpion nu sunt sustinuti de familie, iar Pestii casatoriti au parte de pace in cuplu.

Cele mai eficiente si ieftine solutii in curatenie. Cum elimina bicarbonatul de sodiu cele mai grele mirosuri din casa

Se apropie Pastele si toata lumea se pregateste pentru curatenia generala de primavara. Puteti avea o casa imaculata folosind ingrediente simple si ieftine.

Fetele primarului din Prundeni, promotoare ale turismului romanesc. Surorile calatoare, unul dintre cele mai complexe bloguri de calatorii

Ramona si Simona Horascu impartasesc cu prietenii virtuali impresii din calatoriile realizate in toata lumea, blogul celor doua surori devenind o adevarat sursa de inspiratie pentru romanii care pleaca in concediu, dar nu au timp sa-si planifice pas cu pas itinerariul.

actualitate, 06:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2186 seconds )