Libnet.ro
UNICEF

19:15

Editorial pe prima pagina The New York Times, pentru prima data in 100 de ani

România Liberă România Liberă,
Editorial pe prima pagina The New York Times, pentru prima data in 100 de ani

Cotidianul The New York Times a publicat, sambata, pentru prima data in ultimii aproape 100 de ani, un editorial, in care se pledeaza pentru interzicerea in SUA a dreptului civililor de a detine o arma de foc. continuă pe România Liberă

Editorial publicat pe prima pagina a The New York Times, pentru prima data in aproape un secol

Cotidianul The New York Times a publicat, sambata, pentru prima data in ultimii aproape 100 de ani, un editorial, in care se pledeaza pentru interzicerea in SUA a dreptului civililor de a detine o arma de foc, scrie The Hollywood Reporter.

Surse New York Times: FBI trateaza ancheta in cazul atacului din California ca dosar antiterorist

Biroul Federal pentru Investigatii din Statele Unite trateaza ancheta in cazul atacului armat din California, soldat cu 14 morti, ca dosar antiterorist, anunta surse citate de cotidianul The New York Times.

New York Times, editorial pe prima pagina pentru prima data in aproape un secol. Subiectul: Controlul armelor de foc

Cotidianul american New York Times a publicat, sambata pe prima pagina un editorial, pentu prima data din 1920, scrie Yahoo News. In articol semnat de Redactie Editoriala se pledeaza pentru interzicerea dreptului civililor de a detine o arma de foc, in contextul atacului armat din California.

Dansul ursuluide la Comanesti a ajuns vedeta in New York Times. Ce semnifica si cat de vechi este acest obicei

Miercuri, 2 decembrie, New York Times a publicat un amplu reportaj, semnat James Estrin, in care este prezentat Dansul Ursului vazut prin ochii Dianei Zeyneb Alhindawi, pe jumatate romanca, pe jumatate de origine irakiana, plecata din Moinesti de la varsta de 8 ani.

Carol, o drama despre iubirea dintre doua femei, a fost marele castigator la New York Film Critics Circle

Lungmetrajul Carol, o drama ce prezinta povestea povestea de iubire dintre doua femei, interpretate de actritele Cate Blanchett si Rooney Mara, a fost recompensat cu patru trofee la gala organizata de New York Film Critics Circle NYFCC), potrivit screendaily. com.

VIDEO. New York, in spiritul sarbatorilor: A fost iluminat bradul din Rockefeller Center

New York a dat startul sarbatorilor de iarna cu traditionala ceremonie de aprindere a luminitelor uriasului brad instalat in piata Rockefeller Center, in ciuda emotiilor generate de atentatele de miercuri din California. La eveniment au cantat Sting, James Taylor, Andrea Bocelli si Michael Buble.

Proiectul MODELLING THE NEW EUROPE se incheie

Universitatea HYPERION din Bucuresti anunta in data de 15. 2015 inchiderea proiectului: MODELLING THE NEW EUROPE Program masteral in Guvernanta Economica Europeana.

Proiectul MODELLING THE NEW EUROPE se incheie

Universitatea HYPERION din Bucuresti anunta in data de 15. 2015 inchiderea proiectului: MODELLING THE NEW EUROPE Program masteral in Guvernanta Economica Europeana.

Mark Zuckerberg si sotia vor folosi 99% din actiunile Facebook pentru acte de caritate

Mark Zuckerberg, co-fondator si director executiv al Facebook, a anuntat marti ca el si sotia lui vor folosi 99% din actiunile Facebook, care valoreaza 45 de miliarde de dolari, pentru acte de caritate, potrivit New York Times. Donatia va fi facuta pentru durata vietii noastre a anuntat Zuckerberg.

Mark Zuckerberg si sotia vor folosi 99% din actiunile avute la Facebook pentru acte de caritate

Mark Zuckerberg, co-fondator si director executiv al Facebook, a anuntat marti ca el si sotia lui vor folosi/dona 99% din actiunile detinute la Facebook, care valoreaza in prezent 45 de miliarde de dolari, pentru acte de caritate, potrivit New York Times. Donatia va fi facuta pentru durata vietii noastre a anuntat Zuckerberg, intr-o scrisoare catre fiica noastra Max postata pe Facebook.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 19:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2726 seconds )