Libnet.ro
UNICEF

16:16

Eduard Khil. Google celebreaza 83 de ani de la nasterea lui Eduard Khil

Antena3 Antena3,
Eduard Khil. Google celebreaza 83 de ani de la nasterea lui Eduard Khil

Eduard Khil. Google sarbatoreste 83 de ani de la nasterea baritonului rus Eduard Khil cu un Google Doodle special. Eduard Khil. Paradoxal, acesta a devenit o senzatie internationala abia la batranete. continuă pe Antena3

Eduard Khil. Cum a ajuns celebru baritonul Eduard Khil celebrat de Google

Eduard Khil. Google sarbatoreste 83 de ani de la nasterea lui Eduard Khil cu un Doodle aparte. Nascut in Rusia, la Smolensk, Eduard Khil a ramas celebru in istoria muzicii abia tarziu. Eduard.

Eduard Khil. Cine este Eduard Khil si de ce este sarbatorit de Google

Eduard Khil. Google marcheaza astazi 83 de ani de la nasterea lui Eduard Khil, baritonul rus nascut in anii 40,cu un Google Doodle de-a dreptul spectaculuos. Nascut in Rusia, dintre cele doua razboaie mondiale, Eduard Khil a devenit celebru pe scena lumii, pe finalul vietii sale.

Cine e Eduard Khil, cantaretul rus pus de Google pe prima pagina

Eduard Khil, uneori si Eduard Hill, a fost un bariton rus a ajuns popular pe internet in urma cu cativa ani datorita unei melodii fara versuri. Eduard Khil a ajuns celebru pe internet datorita unui videoclip aparut prin 2010, in care interpreta piesaI am very glad, as Im finally returning back home, dar fara vreun [].

ştiri de la Antena3

actualitate, 16:16

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1981 seconds )