Libnet.ro
UNICEF

18:00

Edward Snowden si Catherine Ashton, propusi la Premiul Nobel pentru Pace

Antena3 Antena3,
Edward Snowden si Catherine Ashton, propusi la Premiul Nobel pentru Pace

Americanul Edward Snowden si sefa diplomatiei europene, Catherine Ashton, au fost propusi vineri drept candidati la Premiul Nobel pentru Pace de Grupul Verzilor si, respectiv, de presedintele Grupului Socialist. continuă pe Antena3

Edward Snowden si Catherine Ashton, propusi la Premiul Nobel pentru Pace

Americanul Edward Snowden si sefa diplomatiei europene, Catherine Ashton, au fost propusi vineri drept candidati la Premiul Nobel pentru Pace. Cei doi au fost propusi de Grupul Verzilor si, respectiv, de.

Snowden si Ashton, propusi la Premiul Nobel pentru Pace.

Americanul Edward Snowden si sefa diplomatiei europene, Catherine Ashton, au fost propusi vineri drept candidati la Premiul Nobel pentru Pace. Cei doi au fost propusi de Grupul Verzilor si, respectiv, de presedintele Grupului Socialist din Parlamentul European, Hannes Swoboda, relateazaAFP, citat de B1TV. Grupul Verzilor si-a exprimat dorinta de a-l alege pe Edward Snowden, fost consultant al Agentiei Nationale de Securitate NSA) a SUA, pentru Premiul Nobel pentru Pace, pentru a saluta .

Edward Snowden a fost propus la Premiul Nobel pentru Pace

Americanul Edward Snowden, acuzat in SUA de spionaj dupa ce a publicat informatii despre interceptarile facute de Agentia Nationala de Securitate NSA), a fost propus miercuri de catre doi parlamentari norvegieni la Premiul Nobel pentru Pace, anunta AFP.

Edward Snowden, nominalizat la Premiul Nobel pentru Pace, in urma propunerii politicienilor norvegieni

Doi politicieni din norvegieni l-au nominalizat, miercuri, pe fostul colaborator al Agentiei Nationale de Securitate, Edward Snowden, pentru Premiul Nobel pentru Pace in 2014, baza sustinerii sale fiind data de faptul ca informatiile dezvaluite au contribuit la promovarea pacii in lume.

Cartarescu, Breban, Manea si Vosganian, scriitorii propusi de Romania pentru premiul Nobel

Comitetul Director al Uniunii Scriitorilor din Romania USR) a decis, luni, sa-i propuna pe Nicolae Breban, Mircea Cartarescu, Norman Manea si Varujan Vosganian pentru premiul Nobel, la invitatia Academiei Suedeze.

Edward Snowden, somat sa restituie documentele furate

Directorul National al serviciilor americane de Informatii DNI) James Clapper i-a cerut miercuri lui Edward Snowden sa restituie documentele furate, subliniind ca dezvaluirile sale au cauzat pagube profunde securitatii Statelor Unite, relateaza postul BBC News, citat de Mediafax.

Academia americana de Film a retras o nominalizare la premiul Oscar pentru cel mai bun cantec original

Nominalizarea piesei compuse de Bruce Broughton pentru pelicula Alone Yet Not Alone la premiul Oscar pentru cel mai bun cantec original a fost retrasa de Academia americana de film dupa ce compozitorul a.

ştiri de la Antena3

actualitate, 18:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2393 seconds )