Libnet.ro
UNICEF

20:00

Edward Snowden ar putea depune marturie in fata procurorilor germani, in scandalul interceptarilor dintre SUA si Germania

Antena3 Antena3,
Edward Snowden ar putea depune marturie in fata procurorilor germani, in scandalul interceptarilor dintre SUA si Germania

Edward Snowden a scris guvernului german pe tema scandalului interceptarilor si ar putea depune marturie in fata procurorilor germani. insa va putea face asta doar in scris pentru ca, in cazul in care va. continuă pe Antena3

Snowden ar putea depune marturie in fata procurorilor gwermani, in ancheta spionarii Angelei Merkel de catre americani

Fostul consultant al NSA Edward Snowden, refugiat in Rusia, ar putea depune marturie in fata procurorilor germani in cazul de presupus spionaj al telefonului mobil al cancelarului Angela Merkel, a anuntat vineri o sursa rusa citata de agentia Interfax, relateaza AFP.

Edward Snowden poate depune marturie in cazul interceptarii lui Merkel

Fostul consultant al serviciilor americane de informatii Edward Snowden, refugiat in Rusia, poate fi audiat de procurori germani. Acesta s-a intalnit cu un deputat din Bundestag care i-a cerut sa fie martor in.

Edward Snowden s-a angajat la o companie online din Rusia.

Fostul consultant NSA Edward Snowden s-a angajat la una dintre cele mai mari companii online din Rusia, relateaza Mediafax. Snowden, a carui resedinta din Rusia ramane un secret, va incepe sa lucreze de vineri la o companie online, a declarat avocatul Anatoli Kucerena. Nu voi dezvalui detalii, pentru ca nivelul amenintarilor structurilor guvernamentale americane ramane foarte ridicat, a spus avocatul. Imediat dupa ce Moscova i-a acordat azil politic timp de un an, Snowden a primit o oferta .

Edward Snowden s-a angajat la o companie online din Rusia

Rusii i-au gasit loc de munca lui Edward Snowden, ale carui dezvaluiri privind programele de colectare de informatii ale Agentiei Nationale de Securitate din SUA au starnit un scandal international de.

Protejatul lui Putin si-a gasit de munca. Edward Snowden s-a angajat la o companie online din Rusia

Fostul consultant NSA Edward Snowden, refugiat in Rusia, s-a angajat la una dintre cele mai mari companii online ruse, afirma avocatul sau, citat de New York Tmes, potrivit Mediafax .

Edward Snowden si-a gasit job in Rusia

Fostul agent CIA si colaborator NSA, Edward Snowden, cel care a dat in vileag operatiunile masive de spionaj electronic desfasurate de serviciile secrete americane si care este refugiat in prezent in Rusia,.

Edward Snowden, fostul consultant al serviciului secret american NSA, s-a angajat in Rusia

Edward Snowden, fostul consultant al serviciilor secrete americane refugiat in Rusia, s-a angajat si se va ocupa incepand de vineri de un site cunoscut, a anuntat joi avocatul tanarului, in conditiile in care o noua fotografie a sa a fost publicata de un site de stiri rusesc, scrie AFP.

Edward Snowden si-a gasit un loc de munca in Rusia

Fostul consultant al CIA, Edward Snowden, cel care a dezvaluit vastele operatiuni de spionaj electronic desfasurate de serviciile secrete americane si care este refugiat in prezent in Rusia, si-a gasit un loc de munca in aceasta tara, urmand ca de la 1 noiembrie sa se ocupe de administrarea unui important website local, a declarat avocatul lui Snowden, Anatoli Kucerena.

Edward Snowden s-a angajat in Rusia: va oferi asistenta tehnica unui site mare

Rusii i-au gasit un loc de munca lui Edward Snowden, fostul colaborator CIA ale carui dezvaluiri privind programele de colectare de informatii ale Agentiei Nationale de Securitate din SUA au starnit un scandal international de spionaj.

Seful NSA: Actiunile lui Edward Snowden ameninta securitatea nationala a SUA

Actiunile lui Edward Snowden sunt ilegale, neconstitutionale si ameninta securitatea nationala a SUA, a declarat, miercuri, directorul NSA, Keith Alexander, potrivit Agerpres. Keith a participat la o audiere in.

ştiri de la Antena3

actualitate, 20:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2141 seconds )