Libnet.ro
UNICEF

22:30

Ce efecte are scandalul Panama Papers. De la demisii de premieri si investigatii de presedinti la vanatoarea de paradisuri fiscale - INFOGRAFIE

Adevărul Adevărul,
Ce efecte are scandalul Panama Papers. De la demisii de premieri si investigatii de presedinti la vanatoarea de paradisuri fiscale - INFOGRAFIE

Dosarele Panama Papers au deja efecte globale, pornind de la demisia premierulu Islandei si investigarea presedintelui Argentinei, la proteste in Malta, si pana la vanatoarea de evazionisti de catre Fisc sau lupta impotriva paradisurilor fiscale care fac posibile astfel de scheme. continuă pe Adevărul

Ce efecte are scandalul ,,Panama Papers. De la demisii de premieri si investigatii de presedinti la ,,vanatoarea de paradisuri fiscale

Dosarele Panama Papers au deja efecte globale, pornind de la demisia premierulu Islandei si investigarea presedintelui Argentinei, la proteste in Malta, si pana la vanatoarea de evazionisti de catre Fisc sau lupta impotriva.

Lelia Munteanu, despre scandalul Panama Papers: Rusia amanta inselata care doreste o lume mai buna?

Jurnalista Lelia Munteanu prezinta, intr-un text publicat pe Gandul. info, perspectiva analistului economic Clifford G. Grady cu privire la scandalul Panama Papers. intr-un editorial, analistul.

Proteste de amploare in Malta, ca reactie la scandalul Panama Papers

Mii de persoane au protestat, duminica, in Malta, cerand demisia premierului Joseph Muscat, in contextul controversei Panama Papers, in care sunt implicati doi membri importanti ai guvernului.

Comisia de finante a Camerei Deputatilor a chemat la audieri conducerea ANAF, in scandalul Panama Papers

Comisia pentru buget, finante si banci a Camerei Deputatilor va audia conducerea Agentiei Nationale de Administrare Fiscala ANAF) si pe cea a Oficiului National de Prevenire si Combatere a Spalarii Banilor pe tema dezvaluirilor facute in scandalul Dosarelor Panama.

Parlamentul European va infiinta o comisie de ancheta cu privire la scandalul Panama Papers

Parlamentul European PE) va infiinta o comisie de ancheta cu privire la implicatiile in Uniunea Europeana ale dezvaluirilor in scandalul Panama Papers, a declarat joi Philippe Lamberts, presedintele grupului Verzii/Alianta Liberala Europeana ALE), pentru AFP.

Scandalul Panama Papers: Banii Bancii Mondiale pentru Africa au trecut prin paradisuri fiscale

Trei sferturi din companiile care au primit imprumuturi de la Banca Mondiala pentru finantarea proiectelor de dezvoltare in Africa subsahariana au trecut aceste fonduri prin paradisuri fiscale, potrivit organizatiei britanice Oxfam, scrie AFP, citata de Agerpres. ro.

Panama Papers: Vladimir Putin, acuzatii in cazul Dosarelor Panama: Noi stim ca e vorba de angajati ai unor organizatii oficiale americane

Vladimir Putin a declarat, joi, ca informatiile din Panama Papers despre conturile apropiatilor sai sunt reale, dar a sustinut ca nu e vorba de nimic ilegal si a acuzat, din nou, Statele Unite ca se af.

Tarile OCDE vor avea un raspuns comun la Panama Papers. Solutiile se discuta azi, la Paris, de sefii autoritatilor fiscale

Sefii autoritatilor fiscale din cele 46 de state membre ale Organizatiei pentru Cooperare si Dezvoltare Economica OCDE) discuta miercuri, la Paris, un raspuns comun pentru Panama Papers, la o zi dupa ce autoritatile din Panama au perchezitionat sediul firmei de avocatura Mossack Fonseca, relateaza DPA, citata de News. ro.

Panama Papers: Politia a facut perchezitie la sediul cabinetului Mossack Fonseca

Politia din Panama a perchezitionat, marti, sediul cabinetului de avocatura Mossack Fonseca, aflat in centrul scandalului de evaziune fiscala numit Panama Papers.

Parlamentul European va deschide o ancheta in cazul Panama Papers

Conferinta Presedintilor din Parlamentul European, for din care fac parte Presedintele PE si liderii grupurilor politice, a sustinut astazi, in unanimitate, crearea unei comisii de ancheta care sa cerceteze aspectele legate de Panama Papers, investigatie jurnalistica in urma careia au fost dezvaluite informatii detaliate despre companii off-shore si beneficiarii reali ai acestora, potrivit unui comunicat al Legislativului European.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 22:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2333 seconds )