Libnet.ro
UNICEF

20:00

Tarile OCDE vor avea un raspuns comun la Panama Papers. Solutiile se discuta azi, la Paris, de sefii autoritatilor fiscale

Adevărul Adevărul,
Tarile OCDE vor avea un raspuns comun la Panama Papers. Solutiile se discuta azi, la Paris, de sefii autoritatilor fiscale

Sefii autoritatilor fiscale din cele 46 de state membre ale Organizatiei pentru Cooperare si Dezvoltare Economica OCDE) discuta miercuri, la Paris, un raspuns comun pentru Panama Papers, la o zi dupa ce autoritatile din Panama au perchezitionat sediul firmei de avocatura Mossack Fonseca, relateaza DPA, citata de News. ro. continuă pe Adevărul

Panama Papers: Politia a facut perchezitie la sediul cabinetului Mossack Fonseca

Politia din Panama a perchezitionat, marti, sediul cabinetului de avocatura Mossack Fonseca, aflat in centrul scandalului de evaziune fiscala numit Panama Papers.

Perchezitii la sediul central din Paris al bancii Societe Generale, in urma dezvalurilor Panama Papers

Sediul central al bancii Societe Generale, situat in cartierul La Defense din Paris, a fost perchezitionat, martea trecuta, de reprezentanti ai Oficiului central de lupta impotriva infractiunilor financiare si fiscale, in urma dezvaluirilor din scandalul Panama Papers. Banca franceza este vizata in scandal dupa ce ar fi deschis aproape 1. 000 de societati offshore prin intermediul firmei panameze de avocatura Mossack Fonseca, sustin surse judiciare franceze, citate de AFP.

Panama Papers: Gigantul Foxconn, care asambleaza iPhone si iPad pentru Apple, acuzat de o evaziune de peste 22 de miliarde de dolari

Dosarul Panama Papers se extinde: nu numai oligarhi, politicieni si magnati sunt surprinsi in documente, ci si mega-corporatii. Gigantul taiwanez Foxconn, care asambleaza in fabricile sale produse precum iPhone si iPad pentru Apple este acuzat de o evaziune in valoare de 22,86 de miliarde de dolari, bani canalizati prin Panama, potrivit publicatiei DigiTimes.

Seful Fiscului: Vom colecta informatiile privind dosarul Panama Papers si vom colabora cu Oficiul de Combatere a Spalarii Banilor

Fiscul a solicitat Centrului International de Jurnalism de Investigatie sa-i puna la dispozitie baza de date cu persoane fizice si companii care privesc investigatia din dosarul Panama Papers, institutia urmand sa solicite si sprijinul Oficiului National de Prevenire si Combatere a Spalarii Banilor, de informatiile caruia nu beneficiaza in prezent si pe care le considera utile, a declarat seful institutiei Dragos Doros.

Controversa Panama Papers: Sediul Mossack Fonseca din Peru, in vizorul autoritatilor fiscale

Sediul filialei casei de avocatura Mossack Fonseca din Lima a fost perchezitionat, luni, de autoritatile fiscale peruane, de unde au fost confiscate documente de interes pentru ancheta care vizeaza vastul sistem de evaziune fiscala, cunoscut sub numele de Panama Papers.

Panama Papers. Serviciile secrete au apelat la Mossack Fonseca pentru a-si ascunde banii

Agenti secreti din mai multe tari, inclusiv intermediari ai CIA, au recurs la serviciile firmei panameze Mossack Fonseca, aflata in centrul scandalului Panama Papers, pentru a-si ascunde activitatile. Agenti.

Panama Papers: Servicii secrete au utilizat serviciile Mossack Fonseca

Agenti secreti din mai multe tari, inclusiv intermediari ai CIA americane, au recurs la serviciile firmei panameze Mossack Fonseca, aflata in centrul scandalului Panama Papers, pentru a-si ascunde activitatile, relateaza marti cotidianul german Suddeutsche Zeitung, citat de AFP.

Elvetia: Un tablou de Modigliani a fost pus sub sechestru dupa dezvalurile Panama Papers / Acesta ar apartine bogatei familii Nahmad

Un tablou de Modigliani, care ar fi fost furat in cel de-al Doilea Razboi Mondial, a fost sechestrat in Geneva, in urma dezvaluirilor legate de Panama Papers, au anuntat luni autoritatile locale, citate de AFP.

Lelia Munteanu, despre scandalul Panama Papers: Rusia amanta inselata care doreste o lume mai buna?

Jurnalista Lelia Munteanu prezinta, intr-un text publicat pe Gandul. info, perspectiva analistului economic Clifford G. Grady cu privire la scandalul Panama Papers. intr-un editorial, analistul.

Proteste de amploare in Malta, ca reactie la scandalul Panama Papers

Mii de persoane au protestat, duminica, in Malta, cerand demisia premierului Joseph Muscat, in contextul controversei Panama Papers, in care sunt implicati doi membri importanti ai guvernului.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 20:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2018 seconds )