Libnet.ro
UNICEF

01:05

Proteste de amploare in Malta, ca reactie la scandalul Panama Papers

România Liberă România Liberă,
Proteste de amploare in Malta, ca reactie la scandalul Panama Papers

Mii de persoane au protestat, duminica, in Malta, cerand demisia premierului Joseph Muscat, in contextul controversei Panama Papers, in care sunt implicati doi membri importanti ai guvernului. continuă pe România Liberă

Scandalul Panama Papers, pe agenda reuniuniii de primavara a FMI

Reuniunea de primavara a Fondului Monetar International FMI) se va desfasura saptamana viitoare, pe agenda discutiilor urmand sa figureze si importanta paradisurilor fiscale scoasa in evidenta de dezvaluirile din scandalul Panama Papers, informeaza EFE, potrivit Agerpres.

Adevarul Live: Scandalul Panama Papers, de la Putin la Tiriac. Cui foloseste?

Mari politicieni si oameni de afaceri si-au ascuns banii in Panama si noi dezvaluiri apar in fiecare zi. De ce a aparut scandalul Panama Papers? De ce acum? Cui foloseste si care vor fi consecintele?.

Lelia Munteanu, despre scandalul Panama Papers: Rusia amanta inselata care doreste o lume mai buna?

Jurnalista Lelia Munteanu prezinta, intr-un text publicat pe Gandul. info, perspectiva analistului economic Clifford G. Grady cu privire la scandalul Panama Papers. intr-un editorial, analistul.

Reactii dupa scandalul Panama Papers: Motivul pentru care Algeria a refuzat sa-i acorde viza unui jurnalist de la Le Monde

Dupa publicarea unei fotografii a presedintelui Abdelaziz Bouteflika ce-l lega pe nedrept de scandalul Panama Papers, Algeria a refuzat sa-i acorde viza unui jurnalist de la Le Monde.

Scandalul Panama Papers. Britanicii ies in strada pentru a cere demisia premierului David Cameron

Mii de britanici au anuntat ca vor protesta sambata, incepand cu ora 13, in fata cladirii executivului din Londra, pentru a cere demisia premierului David Cameron, care a recunoscut la cinci zile dupa izbucnirea scandalului Panama Papers ca ar fi detinut actiuni la fondul de investitii offshore al tatalui sau, insa le-a vandut cu doar trei luni inainte de a urca in fruntea statului, transmite The Independent.

Scandalul Panama Papers. Premierul britanic recunoaste ca ar fi putut gestiona mai bine situatia

Premierul britanic, David Cameron, a recunoscut sambata ca ar fi putut gestiona mai bine cazul Panama Papers, la doua zile dupa ce a marturisit ca a detinut actiuni la firma offshore a tatalui sau, care a murit in anul 2010, relateaza AFP, preluata de La Derniere Heure.

Scandalul Panama Papers. Perchezitii ale politiei la sucursala Mossack Fonseca din San Salvador

Politia a desfasurat vineri seara o perchezitie la sucursala din San Salvador a cabinetului de avocatura Mossack Fonseca, aflat in centrul scandalului Panama Papers, care a scos la iveala un sistem de evaziune fiscala la scara planetara, relateaza AFP, preluata de dhnet. be.

Scandalul Panama Papers. O lucrare celebra de Amedeo Modigliani disparuta in timpul celui de-al Doilea Razboi Mondial a fost gasita la Geneva

O lucrare celebra de Amedeo Modigliani, disparuta in timpul celui de-al Doilea Razboi Mondial, a fost gasita in urma izbucnirii scandalului Panama Papers. Pictura a fost ascunsa intr-o zona economica libera, la Geneva, fiind detinuta de un influent colectionar de arta, relateaza presa elvetiana.

Scandalul Panama Papers. Presedintele Argentinei este anchetat pentru rolul sau in doua firme inregistrate in jurisdictii offshore

Parchetul argentinian a deschis joi o ancheta asupra presedintelui Mauricio Macri, al carui nume apare in doua societati offshore iesite la iveala in urma izbucnirii scandalului Panama Papers.

Scandalul Panama Papers. Cum poate o singura persoana sa sustraga o cantitate enorma de informatii sensibile

Scandalul Panama Papers are ceva in comun cu documentele secrete facute publice de WikiLeaks in 2010 si cu dezvaluirile fostului expert Edward Snowden despre NSA Agentia nationala americana pentru securitate) in 2013: puterea unui singur individ de a genera transparenta fortata in orice institutie, gratie progreselor tehnologice, comenteaza agentia spaniola EFE, preluata de agerpres. ro.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1978 seconds )