Libnet.ro
UNICEF

08:46

Parlamentul European va infiinta o comisie de ancheta cu privire la scandalul Panama Papers

Adevărul Adevărul,
Parlamentul European va infiinta o comisie de ancheta cu privire la scandalul Panama Papers

Parlamentul European PE) va infiinta o comisie de ancheta cu privire la implicatiile in Uniunea Europeana ale dezvaluirilor in scandalul Panama Papers, a declarat joi Philippe Lamberts, presedintele grupului Verzii/Alianta Liberala Europeana ALE), pentru AFP. continuă pe Adevărul

Numele unui influent politician european, in documentele dezvaluite in Scandalul Panama

Numele a circa 100 de politicieni si oameni de afaceri italieni, inclusiv cel al fostului premier Silvio Berlusconi, figureaza in documentele dezvaluite in cadrul Scandalului Panama, informeaza revista LEspresso, citata de cotidianul Il Messaggero, potrivit Mediafax.

Parlamentul European va deschide o ancheta in cazul Panama Papers

Conferinta Presedintilor din Parlamentul European, for din care fac parte Presedintele PE si liderii grupurilor politice, a sustinut astazi, in unanimitate, crearea unei comisii de ancheta care sa cerceteze aspectele legate de Panama Papers, investigatie jurnalistica in urma careia au fost dezvaluite informatii detaliate despre companii off-shore si beneficiarii reali ai acestora, potrivit unui comunicat al Legislativului European.

Lelia Munteanu, despre scandalul Panama Papers: Rusia amanta inselata care doreste o lume mai buna?

Jurnalista Lelia Munteanu prezinta, intr-un text publicat pe Gandul. info, perspectiva analistului economic Clifford G. Grady cu privire la scandalul Panama Papers. intr-un editorial, analistul.

Deputatii din Parlamentul European cer masuri serioase impotriva fraudei fiscale

Deputatii din Parlamentul European au indemnat Comisia si statele membre sa-si inteteasca demersurile in lupta impotriva evaziunii fiscale si spalarii banilor, potrivit unui comunicat trimis redactiei.

Masuri antiteroriste. Parlamentul European a adoptat introducerea registrului european de date pentru pasagerii din transportul aerian

Parlamentul European PE) a adoptat, joi, introducerea registrului european de date ale pasagerilor PNR), prin care oficialii din politie si justitie pot accesa date despre pasagerii care se imbarca in curse aeriene din si spre state UE, relateaza BBC News online.

Parlamentul European a adoptat introducerea registrului european de date al pasagerilor din spatiul aerian

Parlamentul European a adoptat introducerea registrului european de date al pasagerilor PNR), prin care oficialii din politie si justitie pot accesa date despre pasagerii care se imbarca in curse aeriene din si spre state UE, relateaza BBC News.

Parlamentul European critica situatia statului de drept in Turcia

Parlamentul European s-a declarat joi, la Strasbourg, extrem de ingrijorat de reculul statului de drept in Turcia, estimand ca aceasta tara se indeparteaza de indeplinirea criteriilor pe care trebuie sa le respecte pentru a putea adera la Uniunea Europeana.

Gesturi obscene si injuraturi in Parlamentul European: Un politician britanic a rabufnit in timpul unui discurs despre terorism (VIDEO)

Parlamentul European este considerat un loc al elegantei si al civilizatiei. Mitul acesta a cazut insa la ultima dezbatere pe masurile de lupta cu terorismul, care a luat o turnura.

Comisia de finante a Camerei Deputatilor a chemat la audieri conducerea ANAF, in scandalul Panama Papers

Comisia pentru buget, finante si banci a Camerei Deputatilor va audia conducerea Agentiei Nationale de Administrare Fiscala ANAF) si pe cea a Oficiului National de Prevenire si Combatere a Spalarii Banilor pe tema dezvaluirilor facute in scandalul Dosarelor Panama.

Ce efecte are scandalul ,,Panama Papers. De la demisii de premieri si investigatii de presedinti la ,,vanatoarea de paradisuri fiscale

Dosarele Panama Papers au deja efecte globale, pornind de la demisia premierulu Islandei si investigarea presedintelui Argentinei, la proteste in Malta, si pana la vanatoarea de evazionisti de catre Fisc sau lupta impotriva.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 08:46

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2051 seconds )