Libnet.ro
UNICEF

14:00

Efectele secetei: Locuitorii din 29 de sate aradene au apa potabila doar cateva ore pe zi

România Liberă România Liberă,
Efectele secetei: Locuitorii din 29 de sate aradene au apa potabila doar cateva ore pe zi

Cateva mii de familii din 29 de sate din judetul Arad au apa potabila din retea doar cateva ore pe zi, ca urmare a unei restrictii la furnizare impuse de uzina locala pe fondul secetei. continuă pe România Liberă

Locuitorii din Calafat au ramas fara apa potabila din cauza secetei

18 000 de locuitori ai orasului Calafat nu mai au apa potabila din cauza nivelului scazut al Dunarii. Debitul insuficient a dus la oprirea pompelor de la statia de captare din localitate. Personalul companiei de apa Oltenia lucreaza la gasirea unei solutii pentru reluarea furnizarii apei potabile.

Mii de familii din cinci comune aradene au apa potabila doar cateva ore pe zi, din cauza secetei

Cateva mii de familii din 29 de sate din judetul Arad au apa potabila doar cateva ore pe zi. Restrictiile au fost impuse pe fondul secetei, dar si cauza presiunii slabe cauzate dublarea consumului fata de.

Locuitorii din Bacau, fara apa calda timp de patru zile

Locuitorii din municipiul Bacau au ramas, de luni, fara apa calda, timp de patru zile, din cauza unor lucrari la reteaua de distributie, transmite Mediafax. Peste 15. 000 de apartamente din Bacau, care primesc.

Locuitorii din Calafat au ramas fara apa potabila din cauza nivelului scazut al Dunarii

Un oras intreg a ramas fara apa potabila! Compania de Apa Oltenia a oprit alimentarea pentru cei 18. 000 de locuitori din Calafat. Autoritatile sustin ca, din cauza nivelului scazut al Dunarii, s-au.

Autoritatile au evacuat locuitorii din zona exploziilor de la Tianjin; alerta privind substante chimice periculoase

Autoritatile chineze au procedat sambata la evacuarea locuitorilor pe o raza de 3 km in jurul locului exploziilor survenite miercuri intr-un depozit de substante chimice din portul Tianjin, masura fiind luata de teama contaminarii dupa propagarea unor compusi chimici toxici, in timp ce bilantul catastrofei a ajuns la 85 de morti, transmit AFP, DPA, Xinhua si Reuters, citate de Agerpres.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 14:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2058 seconds )