Libnet.ro
UNICEF

11:45

Mii de familii din cinci comune aradene au apa potabila doar cateva ore pe zi, din cauza secetei

B1 B1,
Mii de familii din cinci comune aradene au apa potabila doar cateva ore pe zi, din cauza secetei

Cateva mii de familii din 29 de sate din judetul Arad au apa potabila doar cateva ore pe zi. Restrictiile au fost impuse pe fondul secetei, dar si cauza presiunii slabe cauzate dublarea consumului fata de. continuă pe B1

Efectele secetei: Locuitorii din 29 de sate aradene au apa potabila doar cateva ore pe zi

Cateva mii de familii din 29 de sate din judetul Arad au apa potabila din retea doar cateva ore pe zi, ca urmare a unei restrictii la furnizare impuse de uzina locala pe fondul secetei.

Locuitorii din Calafat au ramas fara apa potabila din cauza secetei

18 000 de locuitori ai orasului Calafat nu mai au apa potabila din cauza nivelului scazut al Dunarii. Debitul insuficient a dus la oprirea pompelor de la statia de captare din localitate. Personalul companiei de apa Oltenia lucreaza la gasirea unei solutii pentru reluarea furnizarii apei potabile.

Locuitorii din Calafat au ramas fara apa potabila din cauza nivelului scazut al Dunarii

Un oras intreg a ramas fara apa potabila! Compania de Apa Oltenia a oprit alimentarea pentru cei 18. 000 de locuitori din Calafat. Autoritatile sustin ca, din cauza nivelului scazut al Dunarii, s-au.

Seceta rationalizeaza apa potabila. Mii de persoane nu au apa la robinet

Locuitorii mai multor comune aradene sufera din cauza secetei. Uzina de Apa Bocsig a decis sa rationalizeze furnizarea apei potabile, conform unui program bine stabilit.

Oras ramas fara apa potabila, din cauza caniculei

Locuitorii din Calafat au ramas fara apa potabila din cauza caniculei. 18 mii de oameni, mai exact, se afla in aceasta situatie din cauza nivelului mic al Dunarii si pentru ca pompele nu mai pot trage apa.

Seceta face ravagii la Galati. 12 localitati au apa potabila doar cateva ore pe zi. Autoritatile sanitare: Fantanile sunt poluate cu nitriti

In cateva comune, oamenii primesc apa de la cisterna deoarece reteaua publica nu mai face fata, din cauza scaderii rezervei de apa din panza freatica. Directia de Sanatate Publica a concluzionat ca apa din fantani este poluata, in foarte multe sate, cu nitrati si nitriti, deci nu este buna de baut.

Peste 170 de familii dintr-un sat din Prahova au primit apa cu cisterna de la ISU, dupa ce fantanile au secat

Peste 170 de familii din satul Melicesti, judetul Prahova, au primit apa cu cisterene de la Inspectoratul pentru Situatii de Urgenta Prahova ISU), dupa ce fantanile au ramas fara apa din cauza secetei,.

ştiri de la B1

actualitate, 11:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2087 seconds )