Libnet.ro
UNICEF

21:45

Egal echitabil in derbiul la titlu, Steaua-Astra 0-0

Online Sport Online Sport,
Egal echitabil in derbiul la titlu, Steaua-Astra 0-0

Steaua a incheiat la egalitate meciul de pe teren propriu cu Astra, scor 0-0, si nu a reusit astfel sa isi ia revansa fata de cele doua trofee ratate in fata trupei pregatite de Daniel Isaila. Prestatia ros-albastrilor din prima repriza a semanat izbitor cu scenariul confruntarii cu danezii de la Aalborg, din Europa League, Astra avand marile ocazii. Campionii au revenit mai montati dupa pauza, cu doua bare, in timp ce finalul partidei a gasit-o pe Astra aparandu-se cu 6 fundasi, tragand cu dintii de obtinereaunui punct in fieful Stelei. Steaua pierde 5 puncte pe teren propriu in acest campionat si poate fi egalata de CFR Cluj in clasament, maine, dupa CFR-U, transmis livetext pe site. continuă pe Online Sport

Steaua - Astra 0-0, remiza cu ratari uriase. Isaila are postul salvat

Steaua si Astra au remizat in etapa a 9-a a Ligii I, scor 0-0, aceasta fiind prima remiza alba din derby-urile disputate de cele doua echipe.

Steaua - Astra, astazi, 21.00. Giurgiuvenii revin dupa eliminarea din Cupa Romaniei si joaca pentru pastrarea lui Isaila

Confruntarea dintre Steaua si Astra Giurgiu, programata duminica, incepand cu ora 21. 00 este unul dintre cele mai importante meciuri aduse de etapa cu numarul IX.

Liga I, rezultate etapa a 9-a: Rapid, demontata de Dinamo. Urmeaza derby-ul Steaua - Astra

Etapa a 9-a a Ligii I a continuat surprizele din campionatul intern. Dupa infrangerea radicala a rapidistilor, in Giulesti, de catre Dinamo, Astra promite sa faca un meci mare impotriva Stelei, duminica, in cea mai asteptata partida a inceputului de sezon.

ştiri de la Online Sport

actualitate, 21:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2174 seconds )