Libnet.ro
UNICEF

17:15

Un adolescent a fost arestat la Stockholm dupa uciderea unui imigrant roman

Antena3 Antena3,
Un adolescent a fost arestat la Stockholm dupa uciderea unui imigrant roman

Un adolescent a fost arestat joi, la Stockholm, dupa ce a recunoscut ca l-a injunghiat mortal pe un tanar roman, intr-un incident care a avut loc saptamana trecuta, scrie publicatiaThe Local, citata de. continuă pe Antena3

Suedia: Un adolescent a fost arestat, recunoscand ca a injunghiat mortal un imigrant roman

Un adolescent din Suedia s-a predat, joi, la politie, recunoscand ca l-a injunghiat mortal pe un tanar roman in urma cu o saptamana. Incidentul a avut loc joia trecuta, in zona zona Radmansgatan.

PRIMA reactie a presedintelui Mohamed Morsi DUPA ce a fost arestat de armata

Seful armatei egiptene a anuntat miercuri ca presedintele islamist Mohamed Morsi a fost inlaturat si este inlocuit temporar in fruntea tarii de presedintele Curtii Constitutionale. De asemenea, actuala.

Presedintele Egiptului a fost arestat. Armata a preluat conducerea

Presedintele Egiptului, Mohamed Morsi, a fost plasat in arest la domiciu, afirma surse citate de ABC News . Surse citate de Televiziunea publica egipteana afirma ca armata a intervenit pentru securizarea institutiilor principale imediat dupa expirarea.

Egipt: Liderul suprem al Fratilor Musulmani ar fi fost arestat, sustine o sursa de securitate

Politia militara egipteana l-a arestat pe Mohamed Badie, liderul suprem al Fratilor Musulmani egipteni, sustine o sursa din serviciile de securitate, citata de AFP. Din miscarea Fratii Musulmani face parte si.

ştiri de la Antena3

actualitate, 17:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2374 seconds )