Libnet.ro
UNICEF

01:05

Egiptul prelungeste starea de urgenta pentru inca doua luni

Adevărul Adevărul,
Egiptul prelungeste starea de urgenta pentru inca doua luni

Starea de urgenta din Egipt care a fost instituita in luna august va fi prelungita cu inca doua luni, a anuntat purtatorul de cuvant presedintelui interimar al tarii, motivul fiind mentinerea conditiilor de securitate, informeaza BBC. continuă pe Adevărul

Guvernul egiptean prelungeste starea de urgenta cu doua luni

Guvernul de la Cairo a anuntat joi prelungirea starii de urgenta cu doua luni in Egipt, unde situatia ramane tensionata dupa ce armata, care l-a destituit pe presedintele islamist Mohamed Morsi, a reprimat.

Guvernul egiptean prelungeste starea de urgenta cu doua luni

Guvernul egiptean a anuntat joi prelungirea starii de urgenta cu doua luni in Egipt, unde situatia ramane tensionata dupa ce armata, care l-a demis pe presedintele islamist Mohamed Morsi, a reprimat in.

CRIZA din Egipt: Guvernul prelungeste starea de urgenta.

Guvernul de la Cairo a anuntat joi prelungirea starii de urgenta cu doua luni in Egipt, unde situatia ramane tensionata dupa ce armata, care l-a destituit pe presedintele islamist Mohamed Morsi, a reprimat cu violenta manifestatiile organizate de sustinatorii acestuia, transmite Mediafax. Starea de urgenta a fost decretata pe 14 august, in aceeasi zi in care armata, care a instiuit un guvern interimar, a lansat impreuna cu politia un asalt impotriva a doua manifestatii pro-Morsi de la Cairo, .

ANAR: in judetul Galati a plouat miercuri noapte cat pentru doua luni

Administratia Nationala Apele Romane a anuntat ca, in noaptea de miercuri spre joi, in judetul Galati a plouat cat pentru doua luni. ANAR precizeaza ca au cazut peste 140 de litri de precipitatii pe.

Bebelus de numai doua luni, gasit mort in pat de mama lui

Evenimentul s-a intamplat ieri, in comuna Brosteni, iar politistii din localitate au demarat o ancheta pentru a afla ce s-a intamplat.

Serena Williams a castigat turneul de la US Open. Este pentru a doua oara consecutiv.

Numarul 1 mondial Serena Williams a castigat turneul de la US Open pentru a doua oara consecutiv, dupa ce a invins-o in finala pe Victoria Azarenka, locul 2 WTA, scor 7-5, 6-7 6/8), 6-1, potrivit B1TV. Meciul a durat doua ore si 45 de minute, fiind cea mai lunga finala feminina de la aparitia cronometrarii in 1980. In urma cu un an, Williams a castigat tot in fata jucatoarei din Belarus. Williams s-a impus pentru a cincea oara la Flushing Meadows dupa 1999, 2002, 2008, 2012) si pentru a .

Toyota recheama pentru a doua oara 870.000 de vehicule in SUA si Canada, reparate necorespunzator

Toyota este nevoita sa recheme pentru a doua oara 870. 000 de vehicule de pe piata Statelor Unite si cea a Canadei, dupa ce a descoperit sa reparatiile initiale la sistemul de directie nu au fost efectuate.

Deja-vu: Toyota recheama in service pentru a doua oara 870.000 de masini

Toyota este nevoita sa recheme pentru a doua oara 870. 000 de vehicule de pe piata Statelor Unite si cea a Canadei, dupa ce a descoperit sa reparatiile initiale la sistemul de directie nu au fost efectuate corespunzator, a anuntat constructorul auto.

Serena Williams a castigat turneul de la US Open pentru a doua oara consecutiv

Numarul 1 mondial Serena Williams a castigat turneul de la US Open pentru a doua oara consecutiv, dupa ce a invins-o in finala pe Victoria Azarenka, locul 2 WTA, scor 7-5, 6-7 6/8), 6-1. Meciul a durat dou.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2195 seconds )