Libnet.ro
UNICEF

06:30

Egiptul va primi, din nou, sprijin financiar american

Adevărul Adevărul,
Egiptul va primi, din nou, sprijin financiar american

Noua lege a finantelor din Statele Unite prevede reluarea ajutorului militar si financiar american pentru Egipt, suma care se ridica la aproape un miliard si jumatate de dolari. continuă pe Adevărul

Romania, din nou in lumina reflectoarelor dupa cele mai recente atacuri informatice, scrie USA Today

In contextul unor atacuri informatice de amploare precum cel asupra celor 110 milioane de clienti ai Target), Romania intra din nou in vizorul presei americane si corespondentul local al USA Today scrie un articol despre Ramnicu Valcea, capitala hackerilor unde cei care-i pacalesc pe americani conduc masini super-scumpe pe drumuri pline de gropi si merg la saloane de infrumusetare situate in blocuri comuniste cenusii. Romania are minti stralucitoare si facultati bune, insa e greu sa gasesti un loc de munca, astfel ca tinerii talentati sunt tentati sa o ia pe cai gresite pentru a castiga bani, spune un specialist in securitate, citat de publicatie.

Doctorii l-au operat din nou pe Michael Schumacher: Fostul pilot se afla in continuare in stare critica, dar stabila

Fostul campion de Formula 1 MichaelSchumacher se afla in continuare in stare critica dupa ce doctorii l-au operat din nou pentru a investiga daca a suferit leziuni pe creier, scrie The Telegraph. Doctorii au.

Schumacher a fost operat din nou. Este in stare critica, dar stabil.

Medicii din Grenoble l-au oprat din nou pe Michael Schumacher, pentru a investiga daca a suferit leziuni pe creier. Fostul campion de Formula 1 se afla in continuare in stare critica, potrivit B1tv Citeste si: Noi detalii despre accidentul lui Schumacher Doctorii au fost nevoiti sa ii indeparteze o mica portiune din craniu pentru a elibera presiunea de pe creier. Citeste si: Sotia lui Schumacher cere presei sa-i lase familia in pace De asemenea, doctorii francezi au inceput sa faca teste .

Mihai Bobonete va fi din nou tatic

Mihai Bobonete a primit la inceput de an cea mai frumoasa veste: aceea ca va fi din nou tatic.

Turcia: Guvernul Erdogan exclude din nou retragerea reformei judiciare

Guvernul premierului Recep Tayyip Erdogan a exclud din nou, luni, retragerea proiectului de lege care vizeaza intarirea controlului Executivului asupra aparatului judiciar, relateaza AFP. Nu se pune problema.

Surse: Presedintele CSM se intalneste din nou, marti sau miercuri, cu oficiali ai Ambasadei SUA

Presedintele Consiliului Superior al Magistraturii, Adrian Bordea, ar urma sa se intalneasca din nou, marti sau miercuri, de aceasta data la sediul institutiei pe care o conduce, cu oficiali ai Ambasadei Statelor Unite, au declarat luni, pentru Mediafax, surse din CSM. Sursele citate nu au precizat daca la intalnire va participa si insarcinatul cu afaceri al SUA, Duane Butcher. Pe de alta parte, conform agendei publicate pe site-ul CSM, Bordea are programate intalniri, saptamana viitoare, cu ambasadorul Marii Britanii si cu cel al Republicii Franceze in Romania.

Elena Udrea: Ponta a reusit sa-l prosteasca din nou pe Antonescu. Liderul PNL a renuntat la discursul din toamna

Ponta a reusit sa-l prosteasca din nou pe Antonescu si sa renunte la discursul acid de pana acum, sustine deputatul Elena Udrea. Aceasta considera ca liderul PNL a uitat de toate problemele din USL dupa.

Surse: Presedintele CSM se intalneste din nou cu oficiali ai Ambasadei SUA

Presedintele Consiliului Superior al Magistraturii, Adrian Bordea ar putea avea o noua intalnire cu oficiali ai Ambasadei Statelor Unite. Potrivit unor surse din CSM, intrevederea urmeaza sa aiba loc la sediul.

EBa ataca din nou. Ce mesaj a postat pe Facebook mezina presedintelui

Europarlamentarul Elena Basescu a afirmat ca organizarea alegerilor europarlamentare odata cu referendumul de modificare a Constitutiei reprezinta o noua dovada a lipsei de respect pe care USL o are fata de.

Vitalie Proca, din nou in fata instantei.

Moldoveanul Vitalie Proca, acuzat in cazul atentatului din Vitan si extradat in noiembrie in Romania din Rusia, va fi dus marti la Tribunalul Bucuresti pentru prelungirea masurii arestarii preventive, au declarat pentru Agerpres surse judiciare. Proca a fost adus in Romania pe 18 noiembrie 2013, dupa ce o escorta a Politiei Romane l-a preluat de la Moscova, aceasta fiind si prima extradare a tarii noastre din Rusia. Moldoveanul Vitalie Proca, de 33 de ani, era urmarit international pentru .

ştiri de la Adevărul

actualitate, 06:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2208 seconds )