Libnet.ro
UNICEF

06:00

Turcia: Guvernul Erdogan exclude din nou retragerea reformei judiciare

B1 B1,
Turcia: Guvernul Erdogan exclude din nou retragerea reformei judiciare

Guvernul premierului Recep Tayyip Erdogan a exclud din nou, luni, retragerea proiectului de lege care vizeaza intarirea controlului Executivului asupra aparatului judiciar, relateaza AFP. Nu se pune problema. continuă pe B1

Turcia: Guvernul Erdogan exclude retragerea reformei judiciare

Guvernul turc a exclus din nou, astazi, retragerea proiectului de lege care vizeaza intarirea controlului executivului asupra aparatului judiciar, informeaza AFP.

Surse: Presedintele CSM se intalneste din nou, marti sau miercuri, cu oficiali ai Ambasadei SUA

Presedintele Consiliului Superior al Magistraturii, Adrian Bordea, ar urma sa se intalneasca din nou, marti sau miercuri, de aceasta data la sediul institutiei pe care o conduce, cu oficiali ai Ambasadei Statelor Unite, au declarat luni, pentru Mediafax, surse din CSM. Sursele citate nu au precizat daca la intalnire va participa si insarcinatul cu afaceri al SUA, Duane Butcher. Pe de alta parte, conform agendei publicate pe site-ul CSM, Bordea are programate intalniri, saptamana viitoare, cu ambasadorul Marii Britanii si cu cel al Republicii Franceze in Romania.

Elena Udrea: Ponta a reusit sa-l prosteasca din nou pe Antonescu. Liderul PNL a renuntat la discursul din toamna

Ponta a reusit sa-l prosteasca din nou pe Antonescu si sa renunte la discursul acid de pana acum, sustine deputatul Elena Udrea. Aceasta considera ca liderul PNL a uitat de toate problemele din USL dupa.

Vanzarile de PC-uri au scazut semnificativ in 2013, din nou

Vanzarile de PC-uri desktop, au scazut si in 2013, semnificativ fata de anul trecut, in special in perioada sarbatorilor, conform unui raport Gartner. Nu este un lucru neasteptat, insa modul in care vanzarile de PC-uri continua sa scada este destul de ingrijorator pentru companii. Motivul este desigur aprecierea din ce in ce mai mare a deispozitivelor mobile, sau a notebook-urilor, care au devnit o necesitate pentru consumatorul de rand. Totusi, scaderea este semnificativa, anul trecut, in 2013, fiind vandute aproximativ [].

Bashar al-Assad a aparut din nou in public

Presedintele Siriei, Bashar al-Assad, a luat parte la rugaciunea din dimineata zilei de duminica, intr-o aparitie rara in public, relateaza AFP. Potrivit televiziunii de stat, liderul de la Damasc a participat.

ştiri de la B1

actualitate, 06:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2165 seconds )