Libnet.ro
UNICEF

12:16

Elbit Systems a castigat un contract de 27 milioane de dolari pentru modernizarea IAR-99 ale Fortelor Aeriene Romane

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Elbit Systems a castigat un contract de 27 milioane de dolari pentru modernizarea IAR-99 ale Fortelor Aeriene Romane

Elbit Systems Ltd. NASDAQ: ESLT, TASE: ESLT) Elbit Systems) a anuntat astazi ca a castigat un contract in valoare de aproximativ 27 de milioane de dolari de la Avioane Craiova SA, pentru prima faza a programului de modernizare a avioanelor trainer IAR-99 Standard ale Fortelor Aeriene Romane. Contractul va fi executat pe o perioada de patru ani si include suport logistic integrat, conform unui comunicat. continuă pe Ziarul Bursa

Israelienii de la Elbit vor moderniza pe 27 milioane de dolari 10 avioane IAR-99 Standard pentru a deveni avioane scoala pentru pilotii de F-16

Israelienii de la Elbit Systems au castigat un contract in valoare de aproximativ 27 de milioane de dolari de la Avioane Craiova SA, pentru prima faza a programului de modernizare a avioanelor trainer IAR-99 Standard ale Fortelor Aeriene Romane. Contractul va fi executat pe o perioada de patru ani si include suport logistic integrat, potrivit companiei israeliene.

Samsung si alti investitori acorda o finantare de 20 milioane dolari unui startup german de exoschelete

Samsung Catalyst Fund, companie de investitii a gigantului tech sud-coreean, alaturi de alti investitori, a acordat o finantare de venture capital de 20 de milioane de dolari unui startup german fondat in urma cu 4 ani, care face exoschelete.

Novakid a atras o finantare de 4,25 milioane USD pentru reinventarea invatarii limbii engleze de catre copii

Novakid Inc Novakid), un brand EdTech in plina dezvoltare, care reinventeaza invatarea limbii engleze ca a doua limba pentru copiii cu varsta cuprinsa intre 4 si 12 ani din intreaga lume, a atras o finantare de 4,24 milioane USD in etapa de investitie seria A de la un grup de investitori din SUA, Asia si Europa, transmite un comunicat de presa trimis redactiei.

ştiri din Economie

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 12:16

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2408 seconds )