Libnet.ro
UNICEF

11:15

Electrica: Mai sunt afectate cateva zone ale FDEE Muntenia NORD

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Electrica: Mai sunt afectate cateva zone ale FDEE Muntenia NORD

Compania Electrica anunta ca a repus sub tensiune cea mai mare parte din instalatiile avariate, ramanand afectate astazi, in jurul orei 12:00, cateva zone ale Filialei de Distributie a Energiei Electrice Electrica Distributie Muntenia Nord FDEE Muntenia Nord), potrivit unui comunicat de presa. continuă pe Ziarul Bursa

Livrarile Dacia catre clienti sunt afectate de viscol, insa productia uzinelor Dacia si Ford NU are de suferit

Conditiile meteo dificile cu care se confrunta Romania incapand de Vineri, 24 Ianuarie, nu afecteaza activitatea de productie a celor doua uzine auto din tara, Dacia si Ford. La nivelul distributiei masinilor produse catre clienti sunt unele probleme la Dacia, dar nu si la Ford, au declarat pentru 0-100. ro oficiali ai celor doi producatori auto.

Fenechiu: Nu mai sunt optimist

Fostul ministru al Transporturilor, Relu Fenechiu, s-a prezentat astazii la ICCJ, unde se va judeca ultimul termen in dosarul Transformatorul, el declarand ca nu mai este optimist.

Relu Fenechiu, in fata iCCJ: Nu mai sunt optimist privind achitarea. Asupra mea nu exista acuzatii, ci doar speculatii

Fostul ministru al Transporturilor Relu Fenechiu a declarat marti, inainte de un nou termen in dosarul Transformatorul, in care este acuzat de complicitate la abuz in serviciu in forma calificata, ca nu mai este.

Vestea BUNA data de meteorologi acum. Doar trei judete mai sunt sub avertizare

Vesti bune vin de la meteorologi in aceasta dimineata. Codul galben de ninsori si viscol a mai fost prelungit in doar trei judete: Iasi, Vaslui si Bacau, iar codul portocaliu a ramas valabil pentru: Vrancea,.

MAI: 321 de persoane evacuate, 63 salvate, 22 asistate medical. Mai sunt 8 oameni blocati in masini

Un numar de 321 de persoane au fost evacuate din mijloace de transport, 63 au fost salvate si 22 asistate medical, pana duminica dimineata, cand mai erau opt oameni blocati in autovehicule, trenuri sau gari,.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 11:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1979 seconds )