Libnet.ro
UNICEF

01:05

Elena Carstea, marturii TERIFIANTE despre uraganul Irma: Mi-e frica pentru toata lumea. E oribil!

B1 B1,
Elena Carstea, marturii TERIFIANTE despre uraganul Irma: Mi-e frica pentru toata lumea. E oribil!

Cantareata Elena Carstea, care locuieste de multi ani in America, a vorbit despre momentele de cosmar pe care le-a trait in timpul uraganului Irma, care a lovit Florida. Elena. continuă pe B1

VIDEO Tot ce stim pana acum despre uraganul Irma. Furtuna va lovi si statul Florida, unde s-a emis ordin de evacuare pentru 5,6 milioane de cetateni

Uraganul Irma a ajuns, sambata, in Cuba, dupa ce a facut cel putin 19 morti in insulele din Marea Caraibilor, amenintate la ora transmiterii acestor informatii de uraganul Jose.

Elena Carstea, in mijlocul dezastrului provocat de uraganul Irma. E absolut oribil sa vezi toata nebunia asta

Elena Carstea a vorbit in exclusivitate pentru Antena 3, despre ceea ce se intampla in Florida, din cauza uraganului Irma. Cantareata spune ca a refuzat sa plece din Statele.

Elena Carstea a vazut ce putere are uraganul Irma. Cantareata a transmis un mesaj emotionant

Cantareata Elena Carstea a trasmis un mesaj, pe Facebook, chiar din mijlocul uraganului Irma, care loveste in aceste momente Florida. Artista spune ca, momentan este bine si in afara de.

Imagini cu momenul in care un tanar a fost lovit de uraganul Irma - VIDEO

Imagini terifiante surprinse in Key West, Florida, in cea mai sudica zona a SUA, acolo loveste uraganul Irma. Un barbat a vrut sa surprinda valurile care se izbesc de tarm, dar a fost luat pe sus si.

Imagini din locul in care va lovi uraganul Irma. Ce spun romanii aflati in Florida

Uraganul Irma a atins deja Florida si va atinge punctul maxim la 9. 00 ora Romaniei). Irma va lovi cu o putere foarte mare. La Miami, autoritatile au luat masuri din timp si au deschis mai multe centre de.

FOTO VIDEO De ce creste in intensitate uraganul Irma, pe masura ce se apropie de Florida. Explicatia NASA

Uraganul Irma a fost inclus, din nou, in categoria 5, cea mai ridicata pe scara Saffir-Simpson pentru astfel de superfurtuni, dupa ce parea ca intensitatea sa este in scadere. Irma a lovit sambata Cuba si se indreapta spre Florida, lasand deja in urma 21 de morti in Caraibe. Potrivit unor predictii ale NASA, uraganul nu va scadea in intensitate pana ce va lovi Florida, lucru asteptat sa se intample duminica.

Florida va fi lovita de uraganul IRMA. Zeci de mii de romani ar putea fi afectati de furtuna

Uraganul Irma, trecut din nou in categoria 5, cea mai ridicata, a atins Cuba sambata la orele 03. 00 GMT, cu rafale estimate la 260 de kilometri pe ora si o viteza de deplasare de 20 de.

Domolirea bestiei: Uraganul Irma a fost retrogradat la furtuna tropicala

Uraganul Irma a fost retrogradat la furtuna tropicala, desi forta rafalelor sale de vant ramane in continuare apropiata de cea a unui uragan, conform Centrului american al uraganelor. Irma se.

Uraganul Irma continua sa loveasca, fara mila, statul Florida - LIVE VIDEO

Uraganul Irma continua sa loveasca, fara mila, statul Florida, de aproape 24 de ore. Desi nu s-a aflat, direct, in calea furtunii, orasul Miami este partial inundat. Irma inainteaza pe coasta.

Stare de catastrofa in Florida: Uraganul Irma a facut primele victime

Presedintele Statelor Unite, Donald Trump, a declarat ieri starea de catastrofa naturala in statul Florida, lovit de uraganul Irma, informeaza AFP.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2236 seconds )