Libnet.ro
UNICEF

22:30

Elena Lasconi, decizie radicala. Ce va demola in Campulung, oamenii s-ar putea revolta

Playtech Playtech,
Elena Lasconi, decizie radicala. Ce va demola in Campulung, oamenii s-ar putea revolta

Primarul municipiului Campulung Muscel, Elena Lasconi a luat o decizie radicala. Edilul vrea sa demoleze mai multe constructii. De ce a hotarat acest lucru si despre ce imobile este vorba. Primarul din Campulung Muscel, decizie radicala Primarul din Campulung Muscel, Elena Lasconi a anuntat pe contul sau de socializare ca intentioneaza sa demoleze toate constructiile . continuă pe Playtech

Primarul Elena Lasconi anunta ca va demola cotetele din Campulung Muscel

Primarul orasului Campulung Muscel, Elena Lasconi, anunta ca va demola toate cotetele neconforme din oras. Edilul spune ca in locul constructiilor improvizate urmeaza sa fie construite parcari si locuri de joaca.

Gigi Becali, decizie radicala. A pregatit totul in secret, ce vrea sa faca

Gigi Becali a surprins pe toata lumea dupa ce a luat o decizie radicala. Patronul FCSB este hotarat sa renunte la tot. Ce intentioneaza acesta sa faca? Gigi Becali, decizie radicala Gigi Becali a anuntat ca intentioneaza sa-si schimbe complet modul de viata. Patronul FCSB vrea sa se retraga la manastire. Aceasta veste a socat .

Noul city manager din orasul condus de Elena Lasconi, o tanara cu o minte sclipitoare. Salariul urias la care a renuntat in America

Din 8 februarie, Ioana Marcu, o tanara eminenta care a lucrat in America si a avut a treia cea mai mare medie la bacalaureat din Romania in 2006, este noul city manager al orasului Campulung Muscel.

ştiri de la Playtech

actualitate, 22:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2116 seconds )