Libnet.ro
UNICEF

25 Mai.

Elena Merisoreanu, cele mai noi vesti despre Ionela Prodan

Antena3 Antena3,
Elena Merisoreanu, cele mai noi vesti despre Ionela Prodan

Indragita cantareata Ionela Prodan a ajuns sa fie hranita doar prin perfuzii. Este si acum in stare grava la spital. Fiica ei, Ana-Maria, nu s-a despartit deloc de mama ei de cand aceasta este internat?. continuă pe Antena3

ELENA MERISOREANU, marturii SOCANTE de la capataiul IONELEI PRODAN: A fost in coma , a fost rau

Elena Merisoreanu a vorbit despre starea in care se afla buna ei prietena. Cantareata a vizitat-o recent pe Ionela Prodan. A fost in coma ea, a fost rau. Eu cand am vorbit cu ea, a fost destul de bine,.

Vesti de ultim moment despre Ionela Prodan. Direct de la spital, Anamaria Prodan a facut anuntul: Mama este...

Vesti de ultim moment despre Ionela Prodan. Anamaria Prodan a facut noi dezvaluiri despre starea de sanatate a mamei sale. Anamaria Prodan a vorbit in exclusivitate pentru Star Matinal despre momentul in.

Curiozitati despre instrumentele de scris. De ce se numara pana printre cele mai longevive instrumente de scris

Pana a fost unul dintre cele mai longevive instrumente de scris. Instrumentul provenea de la pasari mari si a fost folosit de la inceputul Evului Mediu si pana in secolul al XIX-lea.

Curiozitati despre instrumentele de scris: de ce se numara pana printre cele mai longevive

Pana a fost unul dintre cele mai longevive instrumente de scris. Instrumentul provenea de la pasari mari si a fost folosit de la inceputul Evului Mediu si pana in secolul al XIX-lea.

Cele mai bune sushi si sashimi din Bucuresti

Cele mai bune sushi si cele mai bune sashimi din Bucuresti in 2018 sunt la Argentine! A treia finala care s-a incheiat din competitia Topul Restocracy al Mancarurilor din Bucurestii pe 2018 a fost cea de la Sushi, Sashimi, Ramen si Udon, cu cate o subcategorie separata pentru fiecare dintre acestea.

Angajatori din 13 state europene au aproape 1.300 de posturi vacante in reteaua Eures; cele mai multe, in Germania, Malta si Olanda

Angajatori din 13 state europene au aproape 1. 300 de posturi vacante in reteaua Eures, cele mai multe fiind in Germania, Malta si Olanda. in Germania sunt disponibile 886 de locuri de munca pentru manipulant bagaje, soferi, electricieni, sudori si instalatori, in timp ce in Malta sunt 150 locuri de munca pentru soferi de autobuz.

VESTI TOT MAI TRISTE despre Ionela Prodan! Medicii au luat o DECIZIE RADICALA in urma cu o zi: Nu mai poate manca NIMIC! S-a apelat la

Boala Ionelei Prodan s-a agravat din nou! Surse apropiate sustin ca artista este hranita doar prin perfuzii, din cauza ca starea de sanatate s-a inrautatit. Cantareata se simte rau si nu mai.

Horoscop. Cele mai mincinoase cinci semne ale zodiacului

Horoscop. Fiecare dintre noi minte, la un moment dat, fie ca vrem sa ascundem adevarul, fie ca vrem sa iesim dintr-o situatie stanjenitoare. Totusi, anumite semne zodiacale, se pare ca, mint exagerat de mult! .

De ce ne doare cu adevarat stomacul? Adevarul despre una dintre cele mai mari suferinte

Nu stomacul ne doare, ci stresul. Asta sustine medicul nutritionist Mihaela Bilic pe pagina sa de Facebook. Nu gastrita doare, ci stresul. Din ce in ce mai multe persoane se plang de tulburari digestive si cauta .

Top 10 cele mai ieftine masini mici cu cutie automata

Traficul aglomerat din marile orase ii determina pe multi romani sa isi cumpere masini mici cu cutie automata. Masinile automate sunt putin mai scumpe decat cele cu transmisie manuala si uneori consuma mai mult cu 0,5-1 litru, insa faptul ca sunt mult.

ştiri de la Antena3

actualitate, 25 Mai.

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,21 seconds )