Libnet.ro
UNICEF

21:00

Elena Udrea a ajuns la iCCJ si a repetat gestul controversat din Parlament inainte de intrarea in sediul institutiei

B1 B1,
Elena Udrea a ajuns la iCCJ si a repetat gestul controversat din Parlament inainte de intrarea in sediul institutiei

Elena Udrea a ajuns miercuri la inalta curte de casatie si Justitie in jurul orei 13. 35, unde se va decide daca va fi arestata preventiv pentru 30 de zile. Elena Udrea a coborat din duba avand catusele la. continuă pe B1

Elena Udrea a ajuns incatusata la iCCJ, unde a repetat gestul controversat din Parlament cu degetul la nas (VIDEO)

Elena Udrea a ajuns miercuri la inalta Curte de Casatie si Justitie in jurul orei 13. 35, unde se va decide daca va fi arestata preventiv pentru 30 de zile. Elena Udrea a coborat din duba avand catusele la.

Elena Udrea a repetat, la iCCJ, gestul controversat din Parlament cu degetul la nas (VIDEO)

Elena Udrea a ajuns miercuri la inalta Curte de Casatie si Justitie in jurul orei 13. 35, unde se va decide daca va fi arestata preventiv pentru 30 de zile. Elena Udrea a coborat din duba avand catusele la.

Subiectiv. Elena Udrea, gest MAFIOT la finalul discursului din Parlament

Discursul Elenei Udrea si votul din Parlament pentru arestarea sa a fost si va fi in continuare subiectul zilei. Daca Udrea a avut un discurs cel putin emotionant, gesturile par sa faca trimitere la alte.

VIDEO Elena Udrea, gest controversat in timpul votului din Parlament/ Udrea: E un semn pe care l-am facut unei persoane dragi mie, careia am vrut sa-i transmit ca totul e in regula

Fostul ministru Elena Udrea a facut un gest controversat luni, in Parlament, in timpul sedintei in care deputatii urmau sa dea votul pe mai multe cereri ale DNA care o privesc si care vizeaza incuviintarea urmaririi penale si arestarea sa preventiva in doua dosare, Gala Bute si Microsoft. UPDATE Udrea explica pe facebook gestul facut: Vad ca gestul meu Parlament in care am dus mana la nas a creat mare valva si s-a transformat in subiect de analiza semiotica. In realitate, e un semn pe care l-am facut unei persoane dragi mie, careia am vrut sa-i transmit ca totul e in regula.

FOTOGALERIE. Elena Udrea, in catuse la ICCJ

Deputata Elena Udrea a fost adusa, miercuri, la inalta Curte, unde se judeca cererea procurorilor DNA de arestare preventiva.

Elena Udrea a ajuns la sediul DNA: Voi da declaratii in dosarul Microsoft (VIDEO)

Elena Udrea a ajuns, marti dupa amiaza, la sediul Directiei Nationale Anticoruptie, dupa ce procurorii au trimis in cursul diminetii o citatie deputatului. La intrarea in sediul DNA, Elena Udrea a precizat.

Elena Udrea a ajuns la Sectia 2 de Politie: Ne vedem la 12 la DNA (VIDEO)

Elena Udrea a ajuns la Sectia 2 de Politie, unde trebuie sa mearga de doua ori pe saptamana pentru a respecta masura controlului judiciar. Udrea ale-a spus jurnalistilor, la iesirea din sediul Politiei ca.

UPDATE Elena Udrea a ajuns la DNA: Voi face declaratii in dosarul Microsoft, la cererea avocatilor

Fostul ministru al Turismului Elena Udrea a fost citata marti dimineata la DNA, dupa ce Camera Deputatilor a aprobat, luni noaptea, cererile de arestarea preventiva si de urmarire penala a deputatului in dosarele Gala Bute si Microsoft, in care este acuzata de fapte de coruptie. La ora 11. 00, Udrea s-a przentat la Sectia 2 de Politie Bucuresti, pentru controlul judiciar, iar la iesire le-a spus jurnalistilor: Ne vedem la ora 12. 00 la DNA. 57 Elena Udrea a ajuns la sediul DNA, unde a fost asaltata de reporteri. Fac declaratii la cererea avocatilor, aprobata de doamna procuror, voi da declaratii in dosarul Microsoft a spus ea.

Elena Udrea a ajuns la DNA, pentru a fi audiata in dosarele Microsoft si Gala Bute

Elena Udrea a venit marti la DNA, dupa ce a fost citata de procurori, in urma avizelor de la Camera Deputatilor pentru urmarirea penala, retinerea si arestarea preventiva a deputatului PMP, in dosarele Microsoft si Gala Bute, in care este acuzata de.

UPDATE Elena Udrea a ajuns la DNA

Fostul ministru al Turismului Elena Udrea a fost citata marti dimineata la DNA, dupa ce Camera Deputatilor a aprobat, luni noaptea, cererile de arestarea preventiva si de urmarire penala a deputatului in dosarele Gala Bute si Microsoft, in care este acuzata de fapte de coruptie. La ora 11. 00, Udrea s-a przentat la Sectia 2 de Politie Bucuresti, pentru controlul judiciar, iar la iesire le-a spus jurnalistilor: Ne vedem la ora 12. 00 la DNA.

ştiri de la B1

actualitate, 21:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2114 seconds )