Libnet.ro
UNICEF

22:45

Elena Udrea, atacuri dure catre Kovesi: Campania sa seamana cu ceva mai vechi; cu cea a lui Ceausescu, in presa straina

B1 B1,
 Elena Udrea, atacuri dure catre Kovesi: Campania sa seamana cu ceva mai vechi; cu cea a lui Ceausescu, in presa straina

Elena Udrea o ataca dur pe sefa DNA, Laura Codruta Kovesi, si spune ca afirmatiile sale legate de faptul ca nu va mai putea aresta pe nimeni sunt prostii. Doamna Kovesi nu stie drept. continuă pe B1

Elena Udrea, dupa reactia lui Klaus Iohannis referitor la alegerile locale: Ma mir ca nu-i este rusine

Deputata Elena Udrea a declarat ca este surprinsa de prima reactie apresedintelui Klaus Iohannis dupa alegerile locale din 5 iunie. Aceasta ii transmite presedintelui ca ar trebuisa.

Elena Udrea, despre reactia PNL dupa rezultatele la locale: Este vina lor ca executa ce le cere Johannis!

Deputatul Elena Udrea a scris intr-o postare de pe pagina oficiala de Facebook cateva cuvinte despre reactia Partidului National Liberal dupa rezultatele la alegerile locale. Aceasta se refera la.

Elena Udrea, despre rezultatul PNL la alegeri, in Bucuresti: Arata, din punctul meu de vedere, prabusirea lui Iohannis

Elena Udrea este de parere ca rezultatele obtinute de PNL la alegerile locale din Bucuresti indica prabusirea presedintelui Klaus Iohannis, noteaaza stiripesurse. ro. Totodata, fostul ministru al Turismului a.

Elena Udrea: Scorul obtinut de PNL arata prabusirea lui Iohannis

Elena Udrea nu se declara surprinsa de rezultatele obtinute de PSD la alegerile locale din 5 iunie, dar considera ca scorul catastrofal obtinut de PNL la Bucuresti arata, de fapt,.

ALEGERI LOCALE 2016. Elena Udrea: Halal reforma a clasei politice! Ati facut praf Romania!

Fostul ministru Elena Udrea critica scorul obtinut de liberali la alegerile locale si arata ca ea, in 2012, cu un scor mai mare obtinut de candidatul PDL Silviu Prigoana la Primaria Capitalei decat cel obtinut duminica de candidatul PNL Catalin Predoiu, a demisionat din functie.

Ati facut praf Romania, i-ati nenorocit pe romani!. Elena Udrea, mesaj dur la adresa clasei politice in urma rezultatelor voturilor

Elena Udrea a tinut sa-si spuna si ea parerea in urma rezultatelor alegerilor electorale din 5 iunie. Aceasta se declara dezamagita de rezultatul voturilor, transmitand clasei politice un mesaj.

Elena Udrea, mesaj extrem de dur pe Facebook

Elena Udrea a postat, duminica seara, un mesaj extrem de dur pe Facebook. 'Halal reforma a clasei politice! Ati facut praf Romania, voi, cei care credeti ca sunteti asa de destepti incat sa conduceti.

Elena Udrea, la vot la ora 19.30: Am votat cu echipa in care am incredere (VIDEO)

Elena Udrea a votat duminica, in jurul orei 19. 25, la Colegiul Mihai Eminescu din Capitala. Dupa ce si-a exprimat optiunea electorala, fostul ministru al Turismului a declarat ca a votat pentru echipa.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 22:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,22 seconds )