Libnet.ro
UNICEF

13:00

Elena Udrea ii cere lui Dacian Ciolos demiterea unui ministru

Antena3 Antena3,
Elena Udrea ii cere lui Dacian Ciolos demiterea unui ministru

Deputata Elena Udrea ii cere premierului Dacian Ciolos sa o demita pe ministrul Justitiei, Raluca Pruna, pentru afirmatia ca ar fi mintit judecatorii CEDO. Absolut incredibil - ministrul. continuă pe Antena3

Bilant de deputat. Elena Udrea a stat mai mult pe Facebook si in arest decat in Parlament

In urma celor patru ani de deputatie ai Elenei Udrea ramane un gol de aproape un an, trei luni petrecute in arest si nicio lege promulgata. Udrea a comunicat mai mult pe Facebook si la TV decat in Parlament in ultimul sau mandat. Acum, Elena Udrea cere sa fie votata din nou.

VIDEO Dacian Ciolos a pedalat, in costum, pe o bicicleta statica in holul unui hotel

Dacian Ciolos s-a alaturat joi dimineata, pentru scurt timp, participantilor la o competitie de cycling aflata in plina desfasurare in holul hotelului care gazduia conferinta la care era invitat premierul, informeaza News. ro.

Dacian Ciolos, in costum, pe bicicleta. Premierul a pedalat intr-un hotel din Bucuresti

Premierul Dacian Ciolos a pedalat timp de cateva minute, joi dimineata, pe o bicicleta statica instalata in holul unui hotel din Bucuresti, alaturandu-se astfel unui grup de sportivi care.

Lectia premierului Dacian Ciolos

Prin declaratia facuta joi, premierul Dacian Ciolos a pus capat oricarei speculatii. Nu va indeplini nici una din cerintele concrete formulate de presedintele Klaus Iohannis, cerinte de natura sa-i permita continuarea activitatii in fruntea unui guvern politic, dupa alegerile parlamentare din data de 11 decembrie.

Premierul, in costum, pe bicicleta: Dacian Ciolos a pedalat de zor inaintea participarii la Bucharest Forum

Premierul Dacian Ciolos s-a alaturat unui grup de sportivi care participa la Marriott Cycling Challenge, pedaland pe bicicleta. Totul a avut loc joi dimineata, premierul pedaland pe o bicicleta.

Dacian Ciolos: Se intampla ceva minunat in acest weekend, la Guvern.

Se intampla ceva minunat in acest weekend, la Guvern, a scris premierul Dacian Ciolos, sambata, pe pagina de Facebook.

Se intampla ceva minunat in acest weekend, la Guvern. Dacian Ciolos, despre proiectele in IT si viitorul tarii in acest domeniu

Dacian Ciolos lauda intr-o postare pe Facebook activitatea bursierilor si voluntarilor in proiectul GovITHub, care lucreaza pentru gasirea solutiilor moderne care sa vina in sprijinul.

Dacian Ciolos: Se intampla ceva minunat in acest weekend, la Guvern

Se intampla ceva minunat in acest weekend, la Guvern, scrie premierul Dacian Ciolos, sambata, pe pagina sa de Facebook. O efervescenta de creativitate si entuziasm adusa de cei.

Dacian Ciolos, imagini de la Baza 86 Aeriana de la Borcea, unde pilotii romani au luat in primire noile avioane F16

Dacian Ciolos a postat pe Facebook, vineri seara, o filmare facuta din timpul antrenamentelor de la Baza 86 Aeriana de la Borcea, unde pilotii romani au luat in primire noile avioane F16 si au.

Ministrul Energiei, Victor Grigorescu, NU demisioneaza: Dacian Ciolos asteapta ancheta ANI in cazul site-ului cu 14 vizitatori, cedat pentru 800.000 de lei (VIDEO)

Ministrul Energiei, Victor Grigorescu, in pericol. Grigorescu a fost convocat de premierul Dacian Ciolos la Palatul Victoria dupa scandalul legat de declaratia de avere. Seful guvernului a anuntat insa.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 13:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2371 seconds )