Libnet.ro
UNICEF

13:31

Elena Udrea, declaratii despre noul dosar. Cine a facut denuntul

Antena3 Antena3,
Elena Udrea, declaratii despre noul dosar. Cine a facut denuntul

Elena Udrea a declarat, la Digi24, ca acest nou dosar este bazat pe denunturile Anei Maria Topoliceanu, fosta sefa a Companiei Nationale de Investitii si fosta colaboratoare a Elenei Udrea. Ea a adaugat ca. continuă pe Antena3

Ce spune Traian Basescu despre noul dosar al Elenei Udrea

Fostul presedinte Traian Basescu a declarat, marti, cu privire la cererea DNA de retinere a Elenei Udrea, intr-un nou dosar, ca este convins ca fosta ministra va avea argumente in instanta.

Elena Udrea sustine ca noul sau dosar penal se bazeaza pe denunturile Anei Maria Topoliceanu

Elena Udrea, in cazul careia DNA a cerut, marti, incuviintarea retinerii si arestarii preventive pentru noi fapte de coruptie, sustine ca noul dosar penal este bazat pe denunturile fostei sefe a CNI Ana Maria Topoliceanu.

Probele-surpriza ale DNA in procesul Gala Bute - Elena Udrea

Interceptari telefonice, denunturi, declaratii de martori, facturi fiscale si schimburi de e-mailuri sunt alte probe DNA in dosarul Gala Bute. Fostul ministru a sustinut in fata instantei ca cei patru complici din dosar care si-au recunoscut acuzatiile ar fi facut declaratii mincinoase. Elena Udrea a declarat ca este nevinovata si a facut plangere impotriva procurorilor.

Elena Udrea, cercetata penal pentru luare de mita, trafic de influenta si spalare de bani

ACTUALIZARE 17:20 Cererea de arestare a Elenei Udrea, in Parlament Procurorul General al Parchetului de pe langa inalta Curte de Casatie si Justitie a solicitat presedintelui Camerei Deputatilor declansarea procedurilor pentru formularea cererii de efectuare a urmaririi penale fata de Elena Udrea, deputat in Parlamentul Romaniei, anunta un comunicat de presa trimis redactiei. *ACTUALIZARE 16:50 Elena Udrea: Noul dosar penal se bazeaza pe denunturile Anei Maria Topoliceanu.

Dorin Cocos, denuntator in noul dosar al Elenei Udrea

Dorin Cocos, fostul sot al Elenei Udrea este denuntator in noul dosar pentru care procurorii anticoruptie cer incuviintarea retinerii si arestarii preventive, pentru o mita de 4,7 milioane de euro, sustin surse judiciare pentru Romania libera. Cocos are calitatea de martor in acest dosar.

Ce nume apar in noul dosar al Elenei Udrea: personaje din media, implicate in fapte de coruptie?

Directorul general al Evenimentului Zilei, Dan Andronic foto), fondatorul Cancan, Radu Budeanu si omul de afaceri Bogdan Buzaianu ar fi implicati in noul dosar in care DNA cere retinerea si arestarea Elenei Udrea, suspectata ca a luat mita cateva.

Dan Andronic, Radu Budeanu si Bogdan Buzoianu, precum si trusturi media, implicati in noul dosar al Elenei Udrea

Patronul Evenimentului Zilei, Dan Andronic, patronul Cancan, Radu Budeanu si baiatul destept din energie Bogdan Buzoianu, precum si trusturi media, sunt implicati in noul dosar al Elenei Udrea, in care fostul ministru al Dezvoltarii Regionale este suspectata ca a luat mita peste 4,7 milioane de dolari, pentru a face trafic de influenta, in vederea prelungirii unor contracte de energie la preturi mici, in folosul baietilor destepti.

DNA cere arestarea Elenei Udrea, intr-un nou dosar

Procurorii din cadrul Directiei Nationale Anticoruptie cer arestarea deputatei Elena Udrea, pe care o acuza de trafic de influenta si luare de mita.

Chiar nu vrea nimeni sa o contrazica pe Elena Udrea?

Elena Udrea spune ca era normal sa-si aranjeze aparitiile la televizor cand era ministru, pentru ca asa faceau si altii. La fel de firesc este, in opinia fostului demnitar, ca o echipa de postaci sa imprastie pe internet mizerii despre adversarii politici, pentru ca toata lumea face la fel. Cu alte cuvinte, rahatul e generalizat in politica romaneasca, nu inteleg ce aveti doar cu mine. Cam asta vrea sa ne transmita acum doamna Udrea.

Elena Udrea: Este clar ca in DNA exista o divizie cu numele meu

Deputata Elena Udrea, a declarat, marti, ca nu se mira ca DNA cere arestul ei si ca este clar ca in institutie exista o divizie cu numele ei.

ştiri de la Antena3

actualitate, 13:31

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2072 seconds )