Libnet.ro
UNICEF

05:00

Elena Udrea, despre arestul lui Oprescu: Este condamnat la chinuri

România Liberă România Liberă,
Elena Udrea, despre arestul lui Oprescu: Este condamnat la chinuri

Intrebata de jurnalisti despre Sorin Oprescu, arestat preventiv pentru 30 de zile pentru luare de mita, fostul ministru al Dezvoltarii, a spus ca este condamnat la chinuri, avand in vedere faptul ca acesta este dependent de un tratament. continuă pe România Liberă

Elena Udrea, despre arestarea lui Oprescu. Ce spune despre candidatura sa la Primaria Capitalei

Elena Udrea a declarat, luni, ca in cazul lui Sorin Oprescu se poate vedea diferenta dintre un denunt corect, facut inainte ca darea de mita sa aiba loc si care duce la un flagrant, si un denunt facut cu catusele pe masa.

Elena Udrea, despre Sorin Oprescu: Sigur este condamnat la chinuri. Pentru cineva dependent de un tratament este foarte greu (VIDEO)

Elena Udrea a spus miercuri despre primarul general al Capitalei, Sorin Oprescu, arestat preventiv pentru 30 de zile pentru luare de mita, ca este condamnat la chinuri, avand in vedere faptul ca acesta este.

Ce spune Elena Udrea despre cazul lui Sorin Oprescu

Deputatul Elena Udrea a declarat luni ca in cazul lui Sorin Oprescu se poate vedea diferenta dintre un denunt corect, facut inainte ca darea de mita sa aiba loc si care duce la un flagrant, si un denunt.

Ce spune Udrea despre posibilitatea ca Oprescu sa apara intr-un dosar penal

Elena Udrea a dat de inteles, miercuri, ca nu este exclusa posibilitatea ca numele primarului Capitalei sa apara intr-un dosar penal. intrebata de jurnalisti daca numele lui Sorin Oprescu ar putea sa.

Elena Udrea: Sorin Oprescu retinut. Unii zic ca se asteptau de mult, altii acuza inscenare. Pe scaunul de la Primarie deja incepe lupta

Fostul ministru Elena Udrea a reactionat, printr-un mesaj postat pe Facebook, la retinerea primarului general al Capitalei, Sorin Oprescu. Udrea subluiniaza ca deja a inceput lupta pentru scaunul edilului. Sorin .

Ce spune Udrea despre o posibila candidatura la Primaria Capitalei

Elena Udrea a declarat, luni, ca in cazul lui Sorin Oprescu se poate vedea diferenta dintre un denunt corect, facut inainte ca darea de mita sa aiba loc si care duce la un flagrant, si un denunt facut cu catusele pe masa.

Elena Udrea contesta masura controlului judiciar in dosarul Gala Bute

Elena Udrea s-a prezentat, miercuri, in fata judecatorilor de la inalta Curte de Casatie si Justitie, anunta B1 TV. Fostul ministru al Turismului contesta masura controlului judiciar in dosarul Gala Bute,.

Elena Udrea: Statul roman nu e pregatit sa ofere conditii umane de stat in arest. O sa vad ce pot sa fac in acest sens. Ma dedic acestei cauze

Elena Udrea a spus marti, la Comisia pentru drepturile omului, din care face parte, ca va discuta cu colegii din Parlament pentru a gasi o solutie de imbunatatire a conditiilor din arest. Ma duc la Comisia pent.

Elena Udrea: Categoric nu candidez la Primaria Generala, sa nu-i vina cuiva in minte sa imi mai faca vreun dosar penal din cauza asta

Elena Udrea nu are de gand sa candideze la Primaria Capitalei, asa cum a sugerat fostul presedinte Traian Basescu, potrivit declaratiilor facute luni de aceasta. Categoric nu candidez la Primaria Generala, sa.

Elena Udrea: Nu mi-a trecut prin cap sa candidez la Primaria Capitalei

Deputatul Elena Udrea a declarat astazi ca nu intentioneaza sa candideze la Primaria Capitalei, precizeaza surse din presa.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 05:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1975 seconds )