Libnet.ro
UNICEF

01:05

Elena Udrea va fi judecata in arest in dosarul Gala Bute: Decizia nu este definitiva

B1 B1,
Elena Udrea va fi judecata in arest in dosarul Gala Bute: Decizia nu este definitiva

Elena Udrea va fi judecata in stare de arest in dosarul Gala Bute, informeaza B1 TV. Decizia instantei nu este definitiva, putand fi atacata, insa dupa solutionarea contestatiei, hotararea va fi una. continuă pe B1

Elena Udrea, trimisa iN JUDECATA in dosarul Gala Bute

Update 14. 04 -Elena Udrea a fost trimisa in judecata in dosarul Gala Bute. Alaturi de ea, au mai fost trimise in judecata alte opt persoane. Printre cei care au fost trimisi in judecata se numara.

Elena Udrea a fost trimisa in judecata in dosarul Gala Bute

Elena Udrea a fost trimisa in judecata in dosarul Gala Bute, informeaza B1 TV. Procurorii au finalizat cercetarile in acest dosar atat in ceea ce o priveste pe Elena Udrea, cat si in cazul celorlati.

Elena Udrea, trimisa in judecata in dosarul Gala Bute

Elena Udrea a fost trimisa in judecata in dosarul Gala Bute. Alaturi de protejata lui Basescu vor mai fi judecate alte sapte persoane, printre care Rudel Obreja si Ion Ariton, fostul ministru al.

Elena Udrea, trimisa in judecata in dosarul Gala Bute

Actualizare 14:35 Elena Udrea a fost trimisa astazi in judecata de procurorii DNA, in dosarul Gala Bute, fiind acuzata de luare de mita, abuz in serviciu si tentativa de fraude cu fonduri europene, potrivit unui comunicat al anchetatorilor.

Elena Udrea afla daca scapa de arest in dosarul Gala Bute

Elena Udrea afla joi daca ramane in arest in dosarul Gala Bute, in care a fost trimisa in judecata, informeaza B1 TV. Fostul ministru al Turismului a transmis, pe Facebook, ca nu are geanta de 50. 000 de.

VIDEO Elena Udrea, trimisa in judecata in dosarul Gala Bute

Fostul ministru Elena Udrea, aflata in arest din 25 februarie, a fost trimisa in judecata, marti, de procurorii anticoruptie, in dosarul Gala Bute, ea fiind acuzata de luare de mita.

Dosarul Gala Bute: Elena Udrea, trimisa in judecata

Fosta ministra a Dezvoltarii si Turismului, Elena Udrea, a fost trimisa in judecata, in dosarul Gala Bute. Deputata este cercetata, in acest dosar, pentru luarea de mita si trafic de influenta.

FOTO. Care a fost reactia Elenei Udrea dupa ce a aflat ca dosarul Gala Bute a fost trimis in judecata

La scurt timp dupa ce a aflat ca dosarul Gala Bute a fost trimis in judecata, Elena Udrea a reactionat pe Facebook si a scris ca odata cu trimiterea in instanta a dosarului, faza de urmarire penala s-a incheiat si arestul preventiv nu mai este necesar doarece ea nu mai poate influenta ancheta penala sau probele deja adunate de procurori.

Dosarul Gala Bute: Elena Udrea si Rudel Obreja, judecati in arest preventiv

Elena Udrea, Rudel Obreja si Tudor Breazu vor judecati in stare de arest preventiv, in dosarul Gala Bute, dupa ce instanta suprema a decis, la primul termen de judecata al cazului, mentinerea masurilor preventive dispuse in cazul celor trei.

Dosarul Gala Bute. Elena Udrea ar putea afla miercuri daca scapa de arest preventiv

Elena Udrea ar putea afla, miercuri, daca va fi cercetata in continuare in spatele gratiilor. Asta pentru ca astazi magistratii Curtii Supreme vor lua in discutie masurile preventive dispuse in dosarul Gala Bute. Udrea a fost trimisa marti in judecata in acest dosar. Daca va fi gasita vinovata aceasta risca pana la 10 ani de inchisoare.

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2096 seconds )