Libnet.ro
UNICEF

09:45

Theodor Berna, omul lui Traian Basescu, retinut intr-un dosar de spalare de bani si evaziune fiscala

Antena3 Antena3,
Theodor Berna, omul lui Traian Basescu, retinut intr-un dosar de spalare de bani si evaziune fiscala

Theodor Berna, omul lui Traian Basescu, a fost retinut intr-un dosar de spalare de bani si evaziune fiscala. Fost consilier ai lui Traian Basescu pe vremea cand acesta era primar al Capitalei, Theodor Berna a. continuă pe Antena3

Theodor Berna, fost consilier al lui Basescu, arestat pentru spalare de bani si evaziune fiscala

Update 17. 20 - Administratorul societatii Tehnologica Radion Bucuresti, Theodor Berna, cercetat alaturi de mai multi oameni de afaceri intr-un dosar de evaziune fiscala si spalare de bani cu un prejudiciu de.

Administratorul Tehnologica Radion, Theodor Berna, retinut intr-un dosar de evaziune fiscala de 100 mil. euro

Theodor Berna, administratorul societatii Tehnologica Radion Bucuresti a fost retinut, luni, alaturi de o alta persoana, intr-un dosar de evaziune fiscala si spalare de bani cu un prejudiciu de peste o suta de milioane de euro, de catre Parchetul.

100 de minute: Basescu se interesa la Blejnar de datoriile miliardarului Theodor Berna. Cum l-a amenintat presedintele pe afaceristul care a indraznit sa conteste o licitatie

Alessandra Stoicescu a prezentat, in editia de marti a emisiunii 100 de minute, transcrierea unei conversatii intre fostul sef al ANAF, Sorin Blejnar, si Traian Basescu, in care presedintele este informat de.

Justitia intra cu buldozerul peste regii asfaltului: Marirea si decaderea lui Theodor Berna, Costel Casuneanu si Nelu Iordache

Cunoscuti drept regii asfaltului in perioada ascensiunii maxime a sectorului constructiilor din Romania, oamenii de afaceri Costel Casuneanu, Nelu Iordache si Theodor Berna au in prezent probleme mari in justitie. Berna a fost retinut de procurori, Casuneanu este judecat in stare de libertate, dupa o condamnare definitiva cu suspendare, iar Nelu Iordache se judeca in arest la domiciliu, dupa ce a stat dupa gratii un an si jumatate, in arest preventiv. Cel mai bogat dintre regii romani ai asfaltului, Dorinel Umbrarescu, sta mai bine si in justitie decat ceilalti trei, dar a interactioat si el cu legea, la un moment dat, fara legatura cu afacerile. HotNews. ro va prezinta un bilant la zi al regilor asfaltului, cu problemele lor penale.

Administratorul Tehnologica Radion a fost retinut intr-un dosar de evaziune fiscala de 100 milioane euro

Administratorul societatii Tehnologica Radion Bucuresti, Theodor berna, a fost retinut pentru 24 de ore, luni, alaturi de o alta persoana, intr-un dosar de evaziune fiscala si spalare de bani cu un prejudiciu de peste o suta de milioane de euro, de catre Parchetul Curtii de Apel Ploiesti, informeaza Mediafax.

Theodor Berna, administratorul Tehnologica Radion, a fost arestat

Administratorul societatii Tehnologica Radion Bucuresti, Theodor Berna, cercetat alaturi de mai multi oameni de afaceri intr-un dosar de evaziune fiscala si spalare de bani cu un prejudiciu de peste o suta de milioane de euro, a fost arestat preventiv.

PSD si ACL, impotriva lui Traian Basescu

Presedintele Senatului, Calin Popescu Tariceanu, sustine ca exista toate premisele ca legea privind reducerea CAS cu cinci procente sa fie readoptata fara modificari de Parlament. Acest lucru ar urma sa se intample in sesiunea extraordinara care incepe astazi, cand se va dezbate cererea de reexaminare a proiectului formulata de presedintele Traian Basescu.

Secvential. O noua escrocherie semnata de Traian Basescu

Adrian Ursu a prezentat in emisiunea Secvential un reportaj despre familii aruncate in strada prin semnatura lui Traian Basescu. Fraude de milioane de euro, oameni lasati pe strada si destine distruse. Toate.

Editie de Weekend: Cum sifona bani unul dintre miliardarii lui Traian Basescu

Ies la iveala manevrele financiare murdare folosite de Adamescu Dan, miliardarul lui Traian Basescu. Raportul anual al societatii de asigurare Astra arata ca o sursa de finantare oneroasa era.

Cristian Diaconescu a semnat pentru suspendarea lui Traian Basescu in 2007

Candidatul independent Cristian Diaconescu a semnat pentru suspendarea presedintelui Traian Basescu in 2007, cand de altfel, a condus, alaturi de Dan Voiculescu, comisia parlamentara care a elaborat raportul initiativei de suspendare a sefului statului. Astazi, Cristian Diaconescu spera ca presedintele il va sustine in cursa electorala.

ştiri de la Antena3

actualitate, 09:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2148 seconds )