Libnet.ro
UNICEF

01:06

Elena Udrea este DISPERATA. Ultima declaratie a blondei, pe Facebook: Cat de FRAIERA ma cred?!

Antena3 Antena3,
Elena Udrea este DISPERATA. Ultima declaratie a blondei, pe Facebook: Cat de FRAIERA ma cred?!

Traian Basescu a fost interceptat de DNA si SRI in dosarul in care este cercetata Elena Udrea pentru spalare de bani. Informatia este sustinuta de surse judiciare si a fost dezvaluita, in premiera, in. continuă pe Antena3

DNA. Alin Cocos, retinut in dosarul despagubirilor in care este arestata sefa DIICOT, Alina Bica. in dosar ar mai fi implicati tatal lui Alin, mama naturala si fosta mama vitrega, Elena Udrea

Alin Cocos a fost retinut vineri, pe la 3. 00 dimineata, in dosarul MICROSOFT in care tatal sau, Dorin Cocos este arestat preventiv, iar fosta sa mama vitega, Elena Udrea este inculpata si se afla sub control judiciar pentru 60 de zile. Alin Cocos este acuzat de dare de mita si trafic de influenta.

Elena Udrea, declaratie SURPRINZATOARE la miezul noptii, pe Facebook

Elena Udrea a fost pusa sub control judiciar dupa mai bine de patru ore de audieri la DNA. Nu are voie sa plece din Bucuresti si trebuie sa se prezinte periodic la sectia de politie. La iesire, blonda de la Cotro.

Elena Udrea, aflata sub control judiciar, s-a prezentat la Sectia 2 Politie. Udrea a scris pe Facebook ca va spune adevarul despre tot ce se intampla

Deputatul Elena Udrea s-a prezentat, vineri, la Sectia 2 Politie din Capitala, unde trebuie sa mearga conform programului stabilit, dupa ce a fost pusa sub control judiciar in dosarul Microsoft, in care este urmarita penal pentru spalare de bani si fals in declaratiile de avere. Elena Udrea a ajuns la Sectia 2 Politie in jurul orei 10:00, asa cum a stabilit cu politistii supraveghetori, dupa ce procurorii au luat in cazul ei masura controlului judiciar. Intrebata daca va face dezvaluiri, asa cum a scris pe pagina ei de Facebook, Elena Udrea a spus dosar ca abia a inceput ziua.

Elena Udrea isi recunoaste vina pe Facebook

Elena Udrea a precizat intr-o postare pe Facebook ca singurul lucru de care se face vinovata este ca a vrut sa promoveze Romania prin intermediul lui Lucian Bute.

Elena Udrea: Razboiul cu seful SRI a ajuns la faza pe interceptari. Stiu ca am fost inregistrata cand vorbeam cu Traian Basescu

Elena Udrea anunta, intr-o postare pe contul sau de Facebook, ca stia ca tot ce a vorbit cu Traian Basescu a fost interceptat de SRI. Urmarita penal si aflata sub control judiciar, Udrea spune ca va.

Ce le cere Elena Udrea colegilor din Parlament

Deputatul Elena Udrea a cerut colegilor din Parlament, luni, pe Facebook, sa voteze in favoarea incuviintarii cererii Directiei Nationale Anticoruptie DNA).

Elena Udrea: Le cer deputatilor sa voteze in favoarea incuviintarii cererii DNA, imi voi dovedi nevinovatia in Justitie

Deputatul Elena Udrea a scris luni pe pagina sa Facebook, cu privire la solicitarea DNA de incuviintare a urmaririi penale impotriva sa in dosarul Gala Bute, ca nu vrea ca Parlamentul sa faca zid in fata Justitiei, asa ca le cere tuturor sa voteze in favoarea incuviintarii cererii DNA. Imi voi dovedi nevinovatia in Justitie, a afirmat ea.

Elena Udrea, noi dezvaluiri: Stiu ca am fost interceptata cand vorbeam cu Basescu

Liderul PMP, Elena Udrea, a anuntat, duminica seara, pe pagina de Facebook ca stie ca a fost interceptata de SRI atunci cand vorbea cu fostul presedinte Traian Basescu.

Elena Udrea, nou atac la Florian Coldea: Cere timp sa-si rezolve problemele aparute dupa dezvaluiri. Eventual, pana ma rezolva pe mine

Elena Udrea a scris duminica, pe Facebook, ca directorul interimar al SRI, Florian Coldea cere timp pentru a-si putea rezolva problemele, dupa dezvaluirile facute vineri de fosta sefa PMP. Coldea cere.

Elena Udrea: Coldea cere timp pentru a putea sa-si rezolve problemele interne. Eventual, pana ma rezolva pe mine

Elena Udrea a scris, duminica, pe pagina ei de Facebook, despre directorul interimar al SRI, la adresa caruia a lansat acuzatii grave vineri, intr-un interviu acordat Hotnews. ro, ca Coldea cere timp pentru a putea sa-si rezolve problemele interne aparute dupa dezvaluirile pe care le-am facut. Practic, are nevoie de timp pentru a musamaliza lucrurile. Eventual, pana ma rezolva pe mine.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:06

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2034 seconds )