Libnet.ro
UNICEF

05:45

Elena Udrea: Nu exista nicio legatura intre dosarul in care sunt arestata si Traian Basescu (FOTO)

B1 B1,
Elena Udrea: Nu exista nicio legatura intre dosarul in care sunt arestata si Traian Basescu (FOTO)

Elena Udrea a transmis miercuri un nou mesaj pe Facebook, prin intermediul echipei sale de comunicare, precizand ca ca nu exista nicio legatura intre dosrul in care aceasta este arestata si fostul presedinte T. continuă pe B1

Nu exista nicio legatura intre dosarul Gala Bute si Basescu

Actualizare 11:49 Echipa de comunicare a Elenei Udrea: Politistii sunt speriati si fortati sa continue &171;spectacolul catuselor &187; Politistii sunt obligati sa continue incatusarea abuziva a suspectilor, sefii lor aflandu-se sub presiunea presei si a opiniei publice, sustine Elena Udrea pe Facebook, prin echipa sa de comunicare, dand ca exemplu cazul unei mame arestate pentru ca ar fi primit o indemnizatie de 3. 000 de lei folosind documente false.

FOTO. Elena Udrea, pe Facebook: Nu exista nicio legatura intre dosarul meu si Presedintele Traian Basescu

Echipa de comunicare a Elenei Udrea a postat, miercuri, la scurt timp dupa ce in presa au aparut informatii referitoare la faptul ca fostul presedinte Traian Basescu ar fi implicat in dosarul in care fostul ministru al Dezvoltarii este arestata preventiv.

Elena Udrea: E interesant ca dosarul Gala Bute s-a deschis cand a venit Kovesi la DNA. Evenimentul a fost asumat de Guvern

Elena Udrea a scris, pe pagina sa de Facebook, cateva comentarii cu privire la dosarul Gala Bute in care este arestata preventiv. Fostul ministru acuza faptul ca dintre toti organizatorii evenimentului sportiv este .

Elena Udrea, dezvaluiri explozive din dosarul Gala Bute: Ce s-a intamplat la confruntari si consilierii lui Kovesi nu vor ca judecatorii si opinia publica sa stie

Elena Udrea continua sirul povestilor legate cu ata alba din dosarul Gala Bute. Fosta sefa a PMP vorbeste, intr-un articol publicat pe Facebook, despre Stefan Lungu, baiatul care a luat mita,.

Elena Udrea reclama, pe Facebook, un alt abuz al procurorilor

Elena Udrea a postat un nou mesaj pe Facebook, prin intermediul echipei ei de comunicare, in care a explicat cum s-a nascut lotul Udrea un nou abuz in dosarul Gala Bute.

Elena Udrea condamna o scapare legislativa: Totul pentru a se construi lotul Udrea si a complica sedintele iCCJ

Elena Udrea a transmis, miercuri, un nou mesaj pe pagina de Facebook, cu o zi inainte de sedinta de judecata unde magistratii inaltei Curti vor discuta contestatia depusa de avocatii fostului ministru privind p.

Elena Udrea, despre noua sa colega de celula: Poate sa explice cineva de ce o femeie care a obtinut o indemnizatie de 3.000 de lei pentru cresterea copilului trebuie sa fie retinuta si/sau arestata?

Elena Udrea povesteste, intr-o postare facuta pe Facebook de echipa sa de comunicare, despre noua sa colega de celula, o mama acuzata ca ar fi primit o indemnizatie de 3. 000 de lei in baza unor documente.

Procedura insolventei nu are nicio legatura cu aplicarea masurilor asiguratorii

Procedura insolventei nu are absolut nicio legatura cu procedura aplicarii masurilor asiguratorii, a explicat avocatul Nicoleta Grigorescu, partener in cadrul societatii Deleanu si Grigorescu.

Ruxandra Dragomir: Elena nu a fost sustinuta suficient in demersurile si denunturile pe care le-a facut. Cui se adreseaza reprosurile

Rxandra Dragomir afirma ca Traian Basescu nu a sustinut-o suficient pe Elena Udrea in demersurile si denunturile pe care aceasta le-a facut. Dragomir spune, intr-un interviu acordat duminica seara pentru Antena 3, ca si-ar fi dorit ca fostul presedinte sa reactioneze mai rapid si sa faca mai multe declaratii in favoarea Elenei Udrea. Intrebata care au fost asteparile sale de la Traian Basescu si daca a fost dezamagita de atitudinea acestuia, prietena fostului ministru a sustinut ca mai multe persoane asteptau la aceea vreme ca Traian Basescu sa faca mai multe pentru Elena Udrea.

Ruxandra Dragomir: Scandalul de la Paris in care a fost implicata Elena Udrea ar fi fost orchestrat de generalul Florian Coldea

In plina campanie electorala pentru alegerile prezidentiale apareau celebrele fotografii de la Paris ale Elenei Udrea. in acest context, Ruxandra Dragomir sustine ca la acel moment a avut o discutie privata.

ştiri de la B1

actualitate, 05:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.213 seconds )