Libnet.ro
UNICEF

21:15

INTERCEPTARI. Din ce spagi si-a finantat Elena Udrea alegerea ca presedinta PDL Bucuresti. Firmele unor fosti jurnalisti, implicate

România Liberă România Liberă,
INTERCEPTARI. Din ce spagi si-a finantat Elena Udrea alegerea ca presedinta PDL Bucuresti. Firmele unor fosti jurnalisti, implicate

Procurorii DNA sustin ca, potrivit documentelor din dosar sms-uri, mailuri, inscrisuri olografe, declaratii, denunturi etc) Udrea Elena Gabriela a stiut de spagile primite de la reprezentantii Termogaz Company fratii Miron si Adrian Gardean - denuntatori) si ca a beneficiat constiet de ele. O parte din bani a fost folosita pentru organizarea, la Palatul Parlamentului, a alegerii presedintelui PDL Bucuresti. Castigatoarea: Elena Udrea. continuă pe România Liberă

INTERCEPTARI. Din ce spagi si-a finantat Elena Udrea alegerea ca presedinta PDL Bucuresti. Firmele unor fosti jurnalisti, implicate

Procurorii DNA sustin ca, potrivit documentelor din dosar sms-uri, mailuri, inscrisuri olografe, declaratii, denunturi etc) Udrea Elena Gabriela a stiut de spagile primite de la reprezentantii Termogaz Company fratii Miron si Adrian Gardean - denuntatori) si ca a beneficiat constiet de ele. O parte din bani a fost folosita pentru organizarea, la Palatul Parlamentului, a alegerii presedintelui PDL Bucuresti. Castigatoarea: Elena Udrea.

Europarlamentarul Siegfried Muresan, prim-vicepresedinte PMP, se delimiteaza de Elena Udrea si Traian Basescu: Cam 5% din oamenii din PMP o mai sustin pe Elena Udrea/ N-as spune ca declaratiile lui Traian Basescu sunt reprezentative pentru partid sau ca

Prim-vicepresedintele PMP, eurodeputatul Siegfried Muresan, s-a delimitat, intr-un interviu acordat Romania Libera, de declaratiile lui Traian Basescu privind guantanamizarea Romaniei de catre DNA, aratand ca acestea nu sunt reprezentative si ca nu sunt asumate de catre PMP. Totodata, europarlamentarul a mai aratat ca, desi Elena Udrea, fostul presedinte al formatiunii, s-a bucurat de increderea membrilor partidului care au sustinut-o in campania pentru prezidentiale, in contextul actual, numarul celor din PMP care o mai sustin se ridica probabil la 5%.

Ce spune Elena Udrea despre GEANTA de 100.000 de dolari

Elena Udrea neaga informatiile aparute in rechizitoriul procurorilor, in legatura cu geanta de 100. 000 de dolari. intr-un mesaj postat pe Facebook, echipa de comunicare sustine ca Elena Udrea nu are.

Elena Udrea a fost trimisa in judecata in dosarul Gala Bute

Elena Udrea a fost trimisa in judecata in dosarul Gala Bute, informeaza B1 TV. Procurorii au finalizat cercetarile in acest dosar atat in ceea ce o priveste pe Elena Udrea, cat si in cazul celorlati.

Dosarul Gala Bute. Elena Udrea ar putea afla miercuri daca scapa de arest preventiv

Elena Udrea ar putea afla, miercuri, daca va fi cercetata in continuare in spatele gratiilor. Asta pentru ca astazi magistratii Curtii Supreme vor lua in discutie masurile preventive dispuse in dosarul Gala Bute. Udrea a fost trimisa marti in judecata in acest dosar. Daca va fi gasita vinovata aceasta risca pana la 10 ani de inchisoare.

Un nou dosar pentru Elena Udrea

Directia Nationala Anticoruptie a deschis, marti, un nou dosar pe numele fostei ministre Elena Udrea. Acest nou dosar este disjuns din dosarul Gala Bute.

Elena Udrea, trimisa iN JUDECATA in dosarul Gala Bute

Update 14. 04 -Elena Udrea a fost trimisa in judecata in dosarul Gala Bute. Alaturi de ea, au mai fost trimise in judecata alte opt persoane. Printre cei care au fost trimisi in judecata se numara.

Ruxandra Dragomir, mesaj de sustinere pentru Elena Udrea, cu patru zile inainte ca fostului ministru sa ii expire mandatul de arestare preventiva: Nu esti singura!

Ruxandra Dragomir a postat, marti, pe Facebook, un nou mesaj de sustinere pentru Elena Udrea, cu patru zile inainte ca fostului ministru sa ii expire mandatul de arestare preventiva. Elena, nu esti singura! .

Elena Udrea, audiata de procurorii DNA

Elena Udrea a fost adusa in aceasta dimineata la DNA cu duba, pentru noi audieri. Aceasta se afla in arest preventiv in dosarul Gala Bute. Lui Udrea i-a fost respinsa saptamana trecuta contestatia privind.

VIDEO. Dosarul Gala Bute: Elena Udrea ramane in arest. ICCJ a decis pastrarea masurii preventive

Elena Udrea afla, joi, daca va fi cercetata, in continuare, in stare de arest preventiv, in dosarul Gala Bute. Magistratii inaltei Curti de Casatie si Justitie au amanat pentru joi pronuntarea unei decizii in privinta masurilor preventive dispuse in dosarul Gala Bute.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 21:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2177 seconds )