Libnet.ro
UNICEF

12:30

Elena Udrea, noi dezvaluiri incendiare: Sebastian Ghita a fost un fel de baiat de mingi al lui Coldea si al lui Maior

Antena3 Antena3,
Elena Udrea, noi dezvaluiri incendiare: Sebastian Ghita a fost un fel de baiat de mingi al lui Coldea si al lui Maior

Elena Udrea a facut noi declaratii incendiare despre Sebastian Ghita, Florian Coldea si George Maior. Eu am facut un denunt oficial. Din toata lupta asta anticoruptie, mai exista doua persoane corupte,. continuă pe Antena3

Elena Udrea, la CONTROVERSE, cu Andrei Badin: Duminica seara, de la ora 21, in eclusivitate, pe B1 TV

Duminica seara, de la ora 21, in eclusivitate, pe B1 TV, va fi difuzat un interviu cu cel mai important personaj al saptamanii. Elena Udrea! Noi dezvaluiri din Jurnal. despre Protocoale din Justitie, dar.

Elena Udrea, la CONTROVERSE, cu Andrei Badin: Duminica seara, de la ora 21, in exclusivitate, pe B1 TV (VIDEO)

Duminica seara, de la ora 21, in exclusivitate, pe B1 TV, va fi difuzat un interviu cu cel mai important personaj al saptamanii. Elena Udrea! Noi dezvaluiri din Jurnal. despre Protocoale din Justitie, dar.

Elena Udrea: Oamenii de afaceri se imbulzeau sa fie chemati de sefii de la SRI pe la diverse chermeze. Ghita a fost un fel de baiat de mingi al lui Coldea si al lui Maior (VIDEO)

Elena Udrea a declarat duminica seara, in cadrul emisiunii Controverse ca oamenii de afaceri se imbulzeau la SRI, in vremea lui Florian Coldea, ducand genti de bani, pentru a scapa de dosare si a.

Elena Udrea, dezvaluiri despre statul paralel: Exista o strategie de distrugere a oamenilor de afaceri romani(VIDEO)

Elena Udrea a declarat duminica seara, in cadrul emisiunii Controverse, referindu-se la oamenii de afaceri care aveau legaturi stranse cu SRI, ca exista o strategie de a fi distruse afacerile romanesti,.

Traian Basescu, replica pentru Sebastian Ghita: Cum a fost numita Kovesi la sefia DNA (VIDEO)

Traian Basescu ii da replica lui Sebastian Ghita despre implicarea SRI in desemnarea Laurei Codruta Kovesi la sefia DNA. Fostul presedinte a sustinut joi, in cadrul emisiunii Dosar de politician, ca nu.

Sorin Ovidiu Vintu, atac devastator la adresa lui Sebastian Ghita: Fa Ghita, esti o amarata de centurista care dupa ce te-ai intins cu cine a vrut si cine n-a vrut ai inceput sa-ti dai pestii in primire.

Sorin Ovidiu Vintu a lansat joi un atac extrem de dur la adresa lui Sebastian Ghita. Reactia lui Vintu vine dupa ce omul de afaceri fugar a sustinut ca i-a dat suma de 7. 000 de euro Laurei Codruta Kovesi,.

Ovidiu Marincea, lamuriri privind relatia dintre SRI si Sebastian Ghita: Nu a plecat de sub ochii nostri (VIDEO)

Purtatorul de cuvant al SRI, Ovidiu Marincea, a vorbit intr-un interviu acordat lui Sabin Orcan si difuzat de B1TV, si despre relatia dintre Sebastian Ghita si serviciul secret. Acesta a refuzat sa comenteze.

Tribunalul Prahova a prelungit cu inca 60 de zile masurile asiguratorii asupra firmelor lui Sebastian Ghita

Magistratii Tribunalului Prahova au prelungit cu inca 60 de zile masura preventiva a interdictiei initierii procedurii de dizolvare sau lichidarea companiilor Asesoft International si Teamnet International, despre care procurorii DNA sustin ca sunt controlate de fostul deputat Sebastian Ghita, pentru care autoritaile romane au demarat procedurile de extradare din Serbia.

Elena Udrea a dezvaluit ca un fost sef al SRI a vrut sa candideze la prezidentiale: Nu a avut curajul sa-i spuna lui Traian Basescu

Elena Udrea a dezvaluit duminica, in cadrul emisiunii Controverse, ca fostul director al SRI; Geore Maior ar fi vrut sa candideze la alegerile prezidentiale din 2014, insa nu a facut acest lucru pentru.

Elena Udrea, despre prezidentialele din 2014: Maior il sustinea pe Ponta, Coldea, pe Iohannis. Lor le-a fost teama ca daca eu ies pe locul trei... (VIDEO)

Elena Udrea a vorbit duminica seara, in cadrul emisiunii Controverse, despre alegerile prezidentiale din 2014, precizand ca George Maior l-a sustinut pe Victor Ponta, iar Florian Coldea, pe Klaus Iohannis. Fo.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 12:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2402 seconds )