Libnet.ro
UNICEF

00:07

Ovidiu Marincea, lamuriri privind relatia dintre SRI si Sebastian Ghita: Nu a plecat de sub ochii nostri (VIDEO)

B1 B1,
Ovidiu Marincea, lamuriri privind relatia dintre SRI si Sebastian Ghita: Nu a plecat de sub ochii nostri (VIDEO)

Purtatorul de cuvant al SRI, Ovidiu Marincea, a vorbit intr-un interviu acordat lui Sabin Orcan si difuzat de B1TV, si despre relatia dintre Sebastian Ghita si serviciul secret. Acesta a refuzat sa comenteze. continuă pe B1

Ovidiu Marincea (SRI): E imposibil sa asculti ilegal pe cineva. Se intercepteaza doar numerele de telefon cu mandat (VIDEO)

Ovidiu Marincea, purtator de cuvant al SRI, a explicat intr-un interviu acordat lui Sabin Orcan si difuzat de B1TV cum se facea interceptarile telefonice, dand asigurari ca SRI nu a ascultat pe nimeni ilegal.

Purtatorul de cuvant SRI, lamuriri privind protocoalele secrete. Vineri va fi facut public cel incheiat cu Parchetul General si implicit DNA (VIDEO)

Purtatorul de cuvant al SRI, Ovidiu Marincea, a acordat un interviu in exclusivitate lui Sabin Orcan pentru B1TV in care a vorbit despre celebrele protocoale secrete incheiate de catre SRI cu diverse.

Sebastian Ghita, despre relatia dintre Elena Udrea si servicii

Fostul deputat fugar, Sebastian Ghita, continua seria dezvaluirilor din interviul video acordat lui Ion Cristoiu la Belgrad. Ghita vorbeste despre relatia dintre Elena Udrea si servicii. Aceasta ar fi fost.

Dana Girbovan, despre Protocolul dintre SRI si Parchetul General: Gravitatea prevederilor din acest Protocol este cutremuratoare

Presedintele Uniunii Nationale a Judecatorilor din Romania UNJR), Dana Girbovan, critica in termeni extremi de duri Protocolul de colaborare dintre SRI si Parchetul General desecretizat vineri. Potrivit.

A fost publicat Protocolul de colaborare dintre SRI si Parchetul General

SRI a publicat protocolul de colaborare cu Parchetul General. Protocolul de colaborare incheiat de S.

ştiri de la B1

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2129 seconds )