Libnet.ro
UNICEF

13:31

Elena Udrea, prinsa cu cioara vopsita. ILEGALITATEA pe care a comis-o in noua afacere turistica

Antena3 Antena3,
Elena Udrea, prinsa cu cioara vopsita. ILEGALITATEA pe care a comis-o in noua afacere turistica

Noua afacere turistica a Elenei Udrea a inceput cu stangul. Pe siteul care promoveaza afacerea fostului ministrul de la Baile Boghis apar mai multe poze furate de pe internet, scrie Ring. Jurnalistii au. continuă pe Antena3

Elena Udrea il ataca pe Traian Basescu

Presedintele PMP, Elena Udrea, a comis o gafa de proportii. intr-un comunicat de presa al partidului pe care il conduce scrie negru pe alb ca Traian Basescu NU urmareste interesul national. Cei de la PMP au.

Elena Udrea sustine ca va intra in turul doi: Sunt un candidat mai bun decat Iohannis, decat toti ceilalti

Candidatul PMP la alegerile prezidentiale, Elena Udrea, a sustinut, marti, ca va ajunge in turul doi pentru ca este un candidat mai bun decat oricare altul, relateaza Evenimentul Zilei. Udrea a afirmat ca va.

Elena Udrea, de la poseta la salamul Victoria

Fiind in plina campanie electorala, Elena Udrea se plimba prin magazinele alimentare si cumpara salam Victoria si ardei. intr-o incercare nereusita de a parea populara, Udrea a si postat imagini din.

Elena Udrea: Ii cer lui Klaus Iohannis si opozitiei sa nu voteze reducerea CAS/ Schimbarea legii migratiei politice, o ocazie de a muta primari mai ales la partidul lui Tariceanu

Liderul PMP Elena Udrea a solicitat luni liderului PNL Klaus Iohannis si celorlalti membri ai opozitiei sa nu voteze legea de reducere a CAS. Senatul, convocat in sesiune extraordinara, se va reuni, luni, in sedinta de plen pentru a analiza cererea de reexaminare, transmisa Parlamentului de presedintele Traian Basescu, cu privire la proiectul legislativ care reduce CAS cu cinci puncte procentuale la angajator.

VIDEO Emil Boc si-a turnat gheata in cap. Fostul premier a provocat-o pe Elena Udrea

Primarul Clujului, Emil Boc, a acceptat provocarea sportivilor clubului MMA Transilvania. Edilul, care este in concediu, si-a turnat o galeata de gheata in cap si a donat pentru bolnavii care sufera de ALS scleroza laterala amiotrofica). El i-a provocat pe Elena Udrea, Daniel Buda si Alex Boc.

Madalin Voicu: Elena Udrea este victima relatiei cu Traian Basescu

Madalin Voicu a declarat, in editia de sambata a emisiunii QA cu Alessandra Stoicescu, ca Elena Udrea este victima relatiei cu Traian Basescu. Prevad ca pana la urma, Elena Udrea va fi o victima.

Tolontan: Elena Udrea va fi chemata cu siguranta la DNA pentru a da explicatii despre gala Bute

Presedintele Traian Basescu l-a facut lichea pe Catalin Tolontan, la scurta vreme dupa ce jurnalistul publica pe blogul sau un articol in care spunea ca este foarte probabil ca, in curand, Elena Udrea sa.

Elena Udrea si salamul Victoria: diva de la PMP a comandat un pranz pe cinste intr-o alimentara din Resita

Elena Udrea s-a pozat in timp ce cumpara salam Victoria, paine si ardei iute dintr-o alimentara din Resita. Ea si-a publicat pozele pe pagina personala de Facebook , unde a scris ca asa arata O masa de pranz pe cinste.

Elena Udrea s-a aratat convinsa ca romanii vor vota o femeie la Presedintie, la alegerile din toamna

Candidatul PMP la Presedintie, Elena Udrea, a declarat, duminica seara, ca este convinsa ca romanii vor vota o femeie la alegerile prezidentiale din acest an, adaugand ca a auzit femei si barbati.

Elena Udrea il provoaca pe premierul Victor Ponta la ALS Ice Bucket (VIDEO)

Elena Udrea a afirmat, luni, la Alba Iulia, ca a decis sa accepte provocarea lansata de primarul Clujului, Emil Boc, si isi va turna galeata cu gheata in cap, in fata Guvernului. Accept provocarea.

ştiri de la Antena3

actualitate, 13:31

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1979 seconds )